Sari la conținut

energie electrica gratis

yahymyahym

Postări Recomandate

Am incercat realizarea "generatorului" Bedini prin incarcarea succesiva a doua baterii, pana la maxim. Daca tensiunea creste vizibil, nu am fost convins de o imagazinare de curent de durata. Aceiasi baterie incarcata la redresor a sutinut o sarcina mult mai mult timp, decat prin incarcarea "bedinii".https://www.youtube.com/watch?v=6wtB9-GWp_0

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... Totu?i ?ncercarea moarte n'are ?i este posibil, ca tot scormonind, savan?ii s? descopere extragerea energiei ...  chiar din vid.

Nici o sansa domnule Sabac. Visul multor generatii de fizicieni (printre care se numara chiar si marele si genialul Newton) s-a spulberat odata cu experimentul Miichelson-Morley din 1887. Odata cu acceptarea acestuia de catre comunitatea stiintifica internationala, notiunea de eter a disparut. Vidul, care i-a luat locul, este echivalent cu zero, sau nimic, sau lipsa, sau ... Asadar vidul este caracterizat de lipsa oricarei forme de materie sau de energie. In 1907 acest adevar amar,  a adus premiul Nobel pentru fizica lui Albert Michelson, care a fost singurul premiu optinut vreodata de un mare fizician pentru esecul unei teorii.

Link spre comentariu

Am avut in vedere generarea spontana a perechilor electron-pozitron in vid, dar si reciproca.

O idee se poate citi la:

http://www.rasfoiesc.com/educatie/fizica/Generarea-de-perechi52.php

si nenumarate alte lucrari care arata ca vidul are nenumarate proprietati. Deasemenea o remarca a fizicienilor americani cu privire la 

experimentarile de la CERN, care atrageau atentia ca ciocnirile de protoni aproape de viteza luminii

pot genera crearea de structuri cu efecte asemanatoare gaurilor negre, mi-a atras atentia ca asa s-ar putea extrage energie din vid.

Dar cea mai vehiculata teorie este crearea lumii materiale prezente printr-o explozie si expansiune din "nimic" deci "nimicul" sau vidul

ar putea fi un creator de energie.

@gsabac

Link spre comentariu

Am inteles. Numai ca pentru a separa -e de +e ar trebui mai intai intervenit din exterior cu energie, adica a se creea conditia depasirii acelui prag energetic al lui Dirac de 2m0c2=1,02 MeV, dupa care eventual, fie +e, fie -e sa fie utilizati ca furnizori primari de energie. Generarea spontana a perechilor -e si +e in vid (in mod natural) este inca o ipoteza, pe care se bazeaza printre altele si primul impuls in explozia initiala din teoria Big-Bang. Asadar nici universul nu s-a nascut din nimic, ci dintr-o enorma energie initiala, careia i se mai cauta inca explicatii in ceea ce priveste provenienta.

Editat de ola_nicolas
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock