Sari la conținut

Sursa PC

cristi_74

Postări Recomandate

Am facut un troc cu cineva cu pc-urile:am dat placa de baza;proc intel P4 3ghz cu HT;2G ram DDR1 pc3200;video 7900GS 512mb DDR3/256bit +adaos pe placa de baza;proc intel core 2 duo 2,5 ghz;4G ram DDR2 800mhz;video 8800 GTX 768 MB/384 bit.

Sursa de la vechiul PC era un ALINE 500W,ceea ce vreau sa stiu este daca va "duce" sursa asta noua configuratie cu didigoaia asta de placa video.N Vidia recomanda la core 2 duo + 8800gtx minimum 450w.Hdd am de 250G,coolerele de pe carcasa functioneaza de pe sursa separata(traf+redresare+variator cu LM317).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

Sursele ALINE sunt nonameuri. Daca e si usoara e clar.

Toleranta la cele 3 tesiuni (3.3V 5V si 12 V) oferita de o sursa la un PC este de 5% maxim. De ripple and noise suppression nu mai vorbesc.

Nu risca cu ea. Nu merita. Am vazut destule sisteme trimise pe lumea cealalta datorita acestor petarde...

O sursa noname la teste de sarcina pe un site de specialiatea Link.

O sursa de calitate pe acelasi site Link

Aruncati un ochi numa pe tabele si imaginile de pe osciloscop.

Editat de Bobby_TM
Link spre comentariu

• 2 months later...

Nustiu din ce cauza,sursa sau nu ,dar placa video a "crapat".Jucam Fallout intro seara,o inghetat imaginea pe monitor,iar pc-ul nu mai primea nici o comanda.Am dat restart de la buton iar cand trebuia sa apara desktopul a aparut ca un sah.Acum de la 8800gtx am ajuns la radeon x700.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock