Sari la conținut

finalii subwoofer genius

anonimu2

Postări Recomandate

salut.un nou pe acest site si am citit forumurii si am observat ca mai stiti cate ceva fata de mine.am nevoie de ajutor va rog daca puteti sa ma ajutati

am acasa un subwoofer genius 5.1 model 5000 150 watti rms. si faza e ca mia luat foc placa cu finalii.si as dorii sa cumpar alta placa cu finalii pentru ca a mea nu se mai poate repara si am aruncato si acum numai stiu cum arata placa ca sa cumpar alta.

va rog ajutati-ma si spuneti-mi si mie de unde pot sa cumpar si eu o placa cu finalii aia de la subwoofer va rog frumos.

astept raspuns,multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topicul se va muta la sectiunea Depanari.

"Placa respectiva" o puteti achizitiona de la un alt subwoofer SH dar nu stiu cat de mult se merita o astfel de solutie.

De fapt, e unica solutie, asta din cauza ca eventualele magazine de service audio din Romania nu comercializeaza si nici nu au asemenea placi. Dar poate ma insel eu, mai intrebati "in stanga si dreapta".

Numai Bine

si utilizati functia EDIT post sau EDITEAZA daca mai aveti ceva de adaugat la mesaj, in caz contrar voi fi nevoit sa aplic regulamentul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock