Sari la conținut

Demiterea presedintelui

Postări Recomandate

Miroane,

site-ul ala e o bomba!

tocmai am votat cu numele:

iorgu pargu,

din Gogomanesti

cu adresa de email iorgu.pargu@usl.com

chiar vrei sa va conduca "profesionistii" astia tara?

RR

PS Daca vrei fac un script sa puna 5 milioane de voturi cu nume aleatoare, da' nu sunt convins ca va rezolva problemele.

mda'

se paate vota cu orice string:

Nume: gggg

Prenume: gggg

Oras: gggg

adresa de email: ggg@ggg

laser frate!

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4263-demiterea-presedintelui/#findComment-39036
Distribuie pe alte site-uri

tocmai am votat cu numele:

iorgu pargu,

din Gogomanesti

cu adresa de email iorgu.pargu@usl.com

Poate n-ati citit si "

Inscrie-te pe aceasta lista, iar USL va tine cont de mesajul tau!

Nu trebuie sa iti dai toate datele online, pentru ca nu este sigur, dar echipele noastre te vor contacta!" eu il vad ca pe un acord prealabil.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4263-demiterea-presedintelui/#findComment-39037

Toata batalia dintre jandarmi si huligani (de fapt niste boschetari care nu au ce face acasa si striga pe la stadioane hai steaua) e cea mai proasta actiune care putea avea loc acum cand Romania are nevoie de stabilitate si credibilitate in fata investitorilor straini. Romania are nevoie in primul rand de bani investitorilor straini (poate fosti romani stabiliti in strainatate care vor sa-si faca o afacere in Romania) si dupa aceea de o clasa politica cu coloana vertebrala bine inchegata. Sau ambele lucruri in acelasi timp.

Toata marsavia si ranchiuna asta politica nu rezolva nimic. Nici PSD, nici PDLul si nici un partid in Romania nu poate scoate tara asta din rahatul in care se afla adusa de proprii oamenii politici si concetateni. NU aratati cu degetul numai bogatasii tarii, aratati-l si pe taranul care a furat tevile de irigatii puse de Ceausescu pe ogoarele tarii. Toti suntem vinovati, mai mult sau mai putin; si unii poate deloc!

ma opresc aici, si nu votez JOS BASESCU pentru ca nu am pe cine sa votez sa-l inlocuiasca. :thumbup3:

Editat de prog
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4263-demiterea-presedintelui/#findComment-39043

Nu votez jos Base din simplul motiv ca hotii (USL) striga hotii (Traian Basescu este principalul vinovat pentru starea Romaniei de azi).

In rest mi-e mila de manifestanti, care habar nu au in proportie de 90% dintre ei despre subiect. Oricum, se pare ca ei prefera in continuare sa traiasca intr-o mocirla a sanatatii, neinteresandu-i de fapt ca, poate, le-ar fi adus un castig noul proiect de lege.

Nu sunt avocatul lui Base insa, atat cat m-am uitat vreo 15 min. zilele acestea la TV, mi-au atras atentia doua idei din interventia lui Base:

1) Din anul 2000 parca pana in prezent, cheltuielile in sistemul sanitar s-au marit de 5 ori, fara sa ofere niciun castig cetateanului (deduc ca au mers doar pe smecherii aceste costuri crescande)

2) Proiectul de lege este bazat pe sistemul olandez si german de sanatate.

In consecinta, am ales balacareala in locul performarii sistemului sanitar.

"Sa traiti bine" in aceleasi spitale cu pereti mucegaiti, sa va cumparati seringi si branule inainte de a merge la spital caci acolo nu au, ce sa mai vorbim sa te vindece ca n-au cu ce si n-are cine ca doctorii sunt prea ocupati cu "atentiile" si cabinetele particulare unde platesti nevoie mare sau sunt profund blazati.

Da-i Doamne prostului sa sufere pana se da cu capul de perete pana si-l sparge ca si asa n-are nimic inauntru.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4263-demiterea-presedintelui/#findComment-39047

D-l Miron,

sunt Iorgu, de la Gogomanesti, comuna Prostesti,

permiteti sa raportez, au mai votat 500 de noi membrii USL de la noi din Gogomanesti, tot Pargu este si ei, le-am renoit carnetele USL si le-am dat IP-uri separate in acelasu subnet (nu mai e ca pe vremuri cand era suficient sa le spunem: mai rasfirati tovarasi, mai rasfirati...ce momente frumoase)

deci numerele votantilor creste de la o oara la alta, ca in catecul tematic "fara numar, fara numar"

atat am avut de raportat,

Iorgu,

Servim patria!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4263-demiterea-presedintelui/#findComment-39048

E dreptul oamenilor sa ceara guvernatilor o viata mai buna dar lucrurile nu se rezolva ca la TV, cu aruncat pietre, spart magazine si gaze lacrimogene.

Viata e grea in Romania, de asta am si tait-o de aici. Ce sa fac in RO? Chiria e cat un salar minim pe economie, nu am spus-o eu, o stie toata lumea, mancarea ca in Germania de parca am avea salariilor lor, utilitatile nu mai spun!

Huligani care ii vedeti azi si ieri la televizor sunt tembeli care le faceau zile fripte italienilor si spaniolilor acum cativa ani in urma. Cand a venit primul val de criza, hopa, s-au intors puturosii in Romania. Acum ce sa faca in RO,ca daca ii intrebi stiu doar mangleala, se iau la bataie cu jandarmi, unii se razbuna pe ei pe tocana care o primeau pe stadioane. Acum, daca tot au prins ocazia, hai, mai dam foc unui parapet, unei statii de autobuz, ce pusca mea!!!!!!!!!!!!

Lasati-l pe Basescu, asta s-a dat bine cu americanii si implementeaza in Romania tot felul de idei americane, vezi prima forma a legii sanatatii. Domnilor, din America nu trebuie sa imprumutam orice, au si ei o gramada de reguli si legi tampite. Daca ar stii romanul ca CAS-ul il plateste si pensionarul acolo, pentru ca CAS-ul daca il platesti cand esti angajat nu inseamna ca ti-l platesti si cand esti pensionar. Asta era o idee tampita comunista care s-a dovedit ca nu tine. Pai, ce facem, lasam doar angajatul de zi cu zi sa-l plateasca, ca oricum, politisti si militari nu platesc. Daca nu ar plati nici pensionari, unde am ajunge.

Spunea Dan Diaconescu la OTV ca bugetul sanatatii e vreo 5 miliarde euro pe an in 2012 si cica din bugetul asta vreo 40 milioane de euro/an sunt salariile celor din sanatate. Jumate din bugetul asta se duce pe investitii. Dupa aceea, bugetul de 5 miliarde e doar teoretic calculat pe hartie, din cauza ca statul - cea mai mare problema a statului dupa '89 - e incapabil sa adune taxe la buget. Daca nu fortezi mana tiganului care are vile cu 20 camere sa-si plateasca impozitul, mana firmelor de stat care acumuleaza datorii in nestire, unde vreti sa ajungem. Credeti ca daca il dam jos de Basescu si compania vin altii mai buni? Pe naiba, vine USL-ul , PNL, PSDul sau conservatorii, altii mancatori de kakat care au fost la guvernare si care ce o sa faca, o sa aplice una din cele doua reguli din perioada de criza care spune asa - daca nu ai bani, ai doua solutii:

1. ori mai strangi cureaua (asta a facut BASE cu ceva imprumuturi);

2. ori te imprumuti de nu mai stii ce e cu tine (asta vrea sa faca opozitia).

Daca vine opozitia la guvernare si aplica metoda 2, ca alte metode nu mai sunt, in maxim 1 sau 2 ani ajungem ca Grecia.

Domnilor viata e grea in Romania, stiu, sa nu credeti ca nu stiu, dar ce sa faci? Nu iti place tara asta, esti liber sa pleci in alta parte. Cand nu or mai avea cu cine sa lucreze sau sa angajeze, atunci sa vezi jale. Dar la cat de mica a ajuns economia tarii, cred ca si cu 1 milion de locuitorii ciocoii tarii isi vad de treaba, pe restul pot sa-i extermine.

chiar asteptam de mult un subiect de genul asta, te face sa te descarci! glumesc :thumbup3:

Editat de electricianu2010
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4263-demiterea-presedintelui/#findComment-39049

Dincolo de discutia "cine are dreptate - Basescu, sau ceilalti", un lucru este sigur. Sistemul de sanatate a unei natiuni nu poate fi decretat printr-o ordonanta de urgenta, sau strecurat ca lege prin asumarea raspunderii oricarui guvern post decembrist. El trebuie dezbatut, daca este posibil de intreaga natiune.

In alta ordine de idei, ceea ce se intampla in Piata Universitatii si in alte locuri din Bucuresti sau din tara, in aceste zile, este un lucru bun dupa parerea mea. El arata ca romanii nu mai sunt niste "mamaligi", sau niste "legume", sau alte chestii asemanatoare cu care i-a comparat occidentul. In acelasi timp demonstratiile dovedesc ca aceiasi romani, s-au saturat de acest simulacru politic si vor altceva. Daca USL cauta sau nu sa profite de situatie si face liste de subscrieri pentru demiterea presedintelui, inseamna ca au inteles tot atat de putin ca si Basescu, ca nici opozitia, nici puterea (compromise deopotriva) nu mai au credit la cetatean. Restul, sunt doar vorbe.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4263-demiterea-presedintelui/#findComment-39050

D-l Miron,

tot Iorgu va deranjeaza,

sa traiti au mai votat 100 pentru demitere, merge treaba struna, ca pe timpu lu' ...stii matale, cand era liniste si consens (ce vremuri...)

sa stiti ca Domnu primar de la noi din comuna a ridicat o problema interesanta, cum avem 600 de Pargu toti votanti USL? cand satul nostru are numai 300 de suflete, dar a venit cu o solutie (ca nu jaba e dom' primar) sa le facem buletine la toti cu numele Pargu, ca sa dea treaba bine, deci e ca si rezolvata.

In rest satenii (astia fideli) vor sa redenumeasca piata de zarzavaturi in "Piata Universitatii" si sa dezbata cu argumente (unele sunt ascutite rau) legea sanatatii. Eu nu sunt sigur ca e lucru bun mai ales ca au venit si doua camioane cu jandarmi si ei au argumentele lor (si dor ca dracu zice un var de al meu, dar nu am inteles tot ca are buza umflata saracu)

in rest democratia la noi in sat e ca in crestere,

cu respect Iorgu Pargu,

Servim Patria

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4263-demiterea-presedintelui/#findComment-39051

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock