Sari la conținut

SISTEME AUDIO PE TRANZISTOARE CU GERMANIU !

Barbos Radu

AUDIOELECTRONICA CU TRANZISTORI PE GERMANIU !  

74 membri au votat

1. 1. VA PLACE SAU NU VA PLACE ?

• DA DAR SUNT GREU DE GASIT SI CONSTRUIT !
      18
    • DA DAR NU SE MERITA EFORTUL !
      10
    • DA E SUPER !
      32
    • NU ISI ARE ROSTUL CU TEHNOLOGIA MODERNA
      4
    • CHIAR E O PROSTIE SA TE CHINUI CU ASA CEVA !
      2
    • SUNT VECHI,DEPASITE SI NU MAI DAU RANDAMENT !
      8

Postări Recomandate

Da sigur veti spune ce mai vrea si asta ? ! Veti mai spune ca sunt vechi si depasite , zgomotoase,ca se incalzesc si se ard chiar si cu ditamai radiatorul,ca nu le mai poti imperechea dupa factorul beta sau h21E ca nu se mai gasesc ... si totusi , le-am auzit , mi-au placut si am ramas la ele la fel ca si cu viitoarea sotie ! :i5: Dar serios vorbind am auzit o serie de amplificatoare cu asemenea tranzistori iar sunetul lor ma lasat "masca" ! Motivul nu il cunosc suta la suta dar banuiesc eu ceva , asa ca il rog pe DONPETRU sa faca acest topic important , iar pe membri sa posteze scheme audioelectronice realizate cu tranzistori pe germaniu,Va multumesc !

• Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai atunci poate imi puteti spune din experienta care ar fii mai fiabili pentru un amplif. de sa zicem 6 w va rog ?!

AD- urile,incercati,daca doriti neaparat sa lucrati cu germaniu,amplificatorul pick-up-lui Belcanto 3010,de 2x 8W(in schema sunt GD,varianta RFT).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock