Sari la conținut

Informare - Reguli Sectiunea Downloads

donpetru

Postări Recomandate

Am deschis acest topic pentru a raspunde la mesajele trimise la adresa redactiei vis-a-vis de regulile de acces a sectiunii Downloads si la unele comentarii, cum sunt cele de aici:

http://www.forum.teh...pli-turbo-50-w/

Repet aici ce am spus si in legatura web de mai sus, si anume faptul ca, conditia introducerii acelei reguli (cu min. 5 posturi in forum pentru accesarea rubricii Downloads si 1 post in forum pentru fiecare fisier descarcat) a fost introdusa mai mult din motive ce tin de imbogatirea forumului si a blogului cu continut util si evitarea descarcarii in masa a tuturor fisierelor atasate in acea rubrica cu repercursiuni asupra stabilitatii accesari acestui site web.

Asadar, vreau sa fiti informati ca masurile care le iau nu sunt luat de dragul de a fi luate, ci incearca sa aduca un echilibru site-ului intre trafic si continut. Momentan nu am trecut la un server dedicat, e o procedura destul de costisitoare si va trebui facuta intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, daca traficul acestui site isi mentine trendul crescator. Bineinteles ca acest lucru mi l-am dorit de la bun inceput, dar aceasta crestere a traficului implica automat cresterea cheltuielilor de webhosting, mai ales atunci cand se doreste accesarea cat mai rapida si comoda a site-ului. Cum actualmente, balanta intre venituri si cheltuieli este la limita, echilibrata, trecerea la o solutie superioara de webhosting va presupune dezechilibrarea drastica a acestei balante, lucru ce va putea fi echilibrat doar prin luare unor masuri aditionale, cum ar fi: creerea unui magazin web, comercializare unor proiecte din colectia Tehnium Azi etc. Alternative sunt multe, precum vedeti, dar acum, in acest moment, pentru a tine cat mai echilibrat balanta de care va spuneam, sunt nevoit sa aplic unele reguli, cum sunt cele luate la sectiunea Downloads.

Sper sa gasesc intelegere din partea utilizatorilor, vis-a-vis de acest aspect, si cand situatia economica si nu numai va permite, voi incerca sa elimin rand pe rand, unele din regulile care deranjeaza asa mult.

Numai Bine si inca o data multumesc de intelegere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock