Sari la conținut

Analizator Spectru

Florin_dioda

Postări Recomandate

Ma bate gandul de ceva vreme sa renunt la clasicele vu-metre si sa trec la niste analizatoare de spectru. As dori sa postam in acest topic cat mai multe scheme si daca se incumeta cineva, sa faca si niste cablaje. Nu am gasit decat o singura schema in tot forumul, pe care acum nu o mai gasesc deloc. Daca ma poate ajuta cineva, as dori sa fac un analizator si nu prea am gasit ce-am vrut pe google.

Stie cineva ceva asemanator cu cel de

? :surrender2:

Multumesc anticipat! :surrender2:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit ceva mult mai simplu

Din ce punct de vedere este mai simplu, pentru ca are 7 benzi de frecventa si nu 10?

Aceasta mi se pare cea mai simpla

ASA16 stiti ce este si unde il gasiti?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Aveti dreptate, acel ASA16 este de negasit, chiar si un datasheet. Inch dissipator...atat am gasit despre el...orice ar insemna asta.

La prima vedere mi s-a parut schema mai usoara, mai lizibila. Am avut intentia sa caut integratele, dar m-am apucat de altceva. Aveti dreptate...nu merita.

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

Multumesc!

Voi intreba din curiozitate la magazinele de elecronice din oras despre acest integrat ASA16; oricum, mai mult ca sigur, cand voi face un analizator de spectru, il voi face pe cel din schema postata de dumneavoastra. Aveti dreptate, este mult mai simplu de realizat in regim DIY. Si avand in vedere faptul ca mai am partea de amplificare de facut pana sa ajung la accesoriile aceste de impresie artistica, mai am destul timp sa ma hotarasc.

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

• 4 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock