Sari la conținut

Vu-meter

donydj

Postări Recomandate

salut. am un vu-meter care nu reusesc sa il pun in functiune. nu este facut de mine ci este luat de la o combina audio. nu am schema la el dar am poza cu vu-meter-ul si cateva detalii in poza. nu inteleg cum sa il pun in functiune. va rog sa ma ajutati. multumesc

app: vu-meter-ul este stero pe doua canale

post-19184-044400000 1325942259_thumb.jpg

Editat de donydj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 34
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Spune-mi cum se numesc cele doua integrate si daca mai sunt integrate pe placa exemplifica-le pentru ca in poza nu se vede prea bine.

uite, poate poti sa iti dai seama dupa aceasta poza editata. sper sa te ajute

P23420-000 asta scrie pe placuta

post-19184-060696200 1325961434_thumb.jpg

Editat de donydj
Link spre comentariu

as vrea sa fac propriul meu VU-METER dar nu stiu de unde sa achizitionez piesele necesare si placa de textolit, ca la cablaj ma descurc ca sunt multe tutoriale cum sa le faci. daca puteti sa imi spuneti si mie un site sau doua cu piese si de incredere v-asi fi recunoscator

Multumesc Anticipat!!!

nu l-ai luat cumva dintr-un amplificator electromures?caci acel integrat e romanesc,fabricat iprs baneasa.

nu stiu daca era electromures. el cuprindea: statie separat + radio separat + casetofon separat. da si este de fabricatie made in romania model vechi

Editat de donydj
Link spre comentariu

Intereseaza-te in primul rand de magazine in orasul tau sau prin apropiere, pentru ca o sa platesti valoarea vu-metrului de doua ori din cauza costurilor de transport daca iti cumperi piese de pe internet. Costurile transporturilor scad cu cat cumperi de o valoare mai mare, ori la maxim 30RON nu are ce reducere sa-ti faca. (mai mult nu cred ca iti trebuie sa faci un vu-metru stereo...eu am facut mono cu LM3915 si a fost aprox.15RON).

Spune-mi cate LED-uri vrei sa aiba vu-metrul pe fiecare canal.

Link spre comentariu

as vrea sa fac propriul meu VU-METER dar nu stiu de unde sa achizitionez piesele necesare si placa de textolit, ca la cablaj ma descurc ca sunt multe tutoriale cum sa le faci. daca puteti sa imi spuneti si mie un site sau doua cu piese si de incredere v-asi fi recunoscator

Multumesc Anticipat!!!

nu stiu daca era electromures. el cuprindea: statie separat + radio separat + casetofon separat. da si este de fabricatie made in romania model vechi

aceasta este statia. veche dar foarte buna. este stricata in momentul de fata, cred ca sunt finalii de vina, nu stiu sigur

post-19184-096994100 1325962470_thumb.jpg

post-19184-022166100 1325962487_thumb.jpg

Link spre comentariu

Intereseaza-te in primul rand de magazine in orasul tau sau prin apropiere, pentru ca o sa platesti valoarea vu-metrului de doua ori din cauza costurilor de transport daca iti cumperi piese de pe internet. Costurile transporturilor scad cu cat cumperi de o valoare mai mare, ori la maxim 30RON nu are ce reducere sa-ti faca. (mai mult nu cred ca iti trebuie sa faci un vu-metru stereo...eu am facut mono cu LM3915 si a fost aprox.15RON).

Spune-mi cate LED-uri vrei sa aiba vu-metrul pe fiecare canal.

10 leduri pe fiecare canal. eu locuiesc intr-un sat din judetul Calarasi si nu am cum sa procur piese dintr-un magazin pentru ca nu am de unde si nici timp. daca sti un site sa comand online ma risc sa platesc mai mult ca nu am ce sa fac.

Multumesc ca incercati sa ma ajutati, stima si respect !!!

Link spre comentariu

Adelaida.ro este un site si un magazin in acelasi timp din craiova de unde poti cumpara online. Am mai cumparat de acolo si este de incredere :hi:

Cat despre vu-metru stai numai putin sa caut scheme.

Link spre comentariu

Adelaida.ro este un site si un magazin in acelasi timp din craiova de unde poti cumpara online. Am mai cumparat de acolo si este de incredere :wallbash:

Cat despre vu-metru stai numai putin sa caut scheme.

mersi prietene :hi:

si revenind la vu-meter-ul postat mai sus pot sa il pun in functiune sau nu?

Link spre comentariu

Daca esti sigur ca mai merge cu siguranta ca il poti pune in functiune. Dar trebuie sa afli tensiunea de alimentare si eventual o poza cu locul in care erau conectate firele de la LED-ul 11 si acel CN2. +U2 nu sunt sigur ce este, iar INS este intrare stanga, G este masa de la intrare, iar IND este intrare dreapta (pe aici bagi semnal audio). Mai ramane sa vedem ce inseamna +U2, CN si cablul de la LED-ul 11. Roc pe cineva mai experimentat sa ne ajute.

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

Daca esti sigur ca mai merge cu siguranta ca il poti pune in functiune. Dar trebuie sa afli tensiunea de alimentare si eventual o poza cu locul in care erau conectate firele de la LED-ul 11 si acel CN2. +U2 nu sunt sigur ce este, iar INS este intrare stanga, G este masa de la intrare, iar IND este intrare dreapta (pe aici bagi semnal audio). Mai ramane sa vedem ce inseamna +U2 CN si cablul de la LED-ul 11. Roc pe cineva mai experimentat sa ne ajute.

Multumesc :hi:

Link spre comentariu

am legat ambele cabluri galbene simultan la un incarcator de +5V la minus si +U2 la plus, INS si IND, G la un jack si rezultatul se vede in poza. nu se aprin toate ledurile si nici macar alea nu palpaie dupa muzica. ce am gresit?

post-19184-060464200 1325964851_thumb.jpg

Editat de donydj
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock