Sari la conținut

probleme difuzoare


victoragapie

Postări Recomandate

buna ziua!am bobinat 2 dif blue tech 15"300w care s-au ars avind Z=6,5ohmi.dupa ce le-am bobinat cu8ohmi s-au ars din nou.mergind pe ideea ca sint mici ca putere am strunjit piesele polare creind un spatiu care sa imi permita realizarea unei bobine pe 4 straturi cu sirma mai groasa(de la 0'27la0'35)si z9ohmi. amplif.bluetech este la maxim si ma tem sa nu arda din nou dif.daca acest amplif.scapa componenta continua pe iesire ce se poate face?va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inainte sa rebobinati difuzoarele, mai bine spuneti-ne cateva lucruri despre amplificatorul audio (ex. model).

Apoi, in ce sistem de sonorizare folositi acest amplificator ?

 

Dupa aceea. nu ar fi rau sa postati cateva imagini, daca mai aveti, cu difuzoarele existente si ce procedeu ati folosit la bobinare.

Detineti cumva si un osciloscop?

 

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buna ziua!amplificatorul se numeste BLUE TECH H2000 si este nou.configuratia sistemului;sursa-mixer-crosover 2cai+sub.de aici o cale intra in amplif.ptr sateliti,alta cale in alt amplif.ptr medii bass iar iesirea de subbas intra in acest H2000.propietarul in acest wekend acumparat alti 2 basi omnitronic BX1850 600W RMS care dupa 15 min.de functionare au inceput sa scoata fum.dupa ce am redus volumul cam la 75% acestia au functionat toata noaptea.ocupindu-ma pe plan local de reparatii difuzoare am intimpinat aceasta problema care nu mi s-a mai inimplat.Nu am osciloscop si nu sint electronist 100%.nu am facut poze la difuzoare erau tot ceva BLUE TECH dar dupa acea modificare nu s-au mai ars.va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock