Sari la conținut

Amplificator technics

alex261

Postări Recomandate

Da, acum sunteti 100% sigur ca integrate sunt defecte. Din pacate, alte integrate nu exista pe piata asa ca... concluzia finala o puteti trasa si dvs.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

D-le donpetru, am inteles ca acestea 2 sunt defecte , dar al 3 lea e bun , ca nu am tensiuni pe iesiri.Daca il desfac de pe boxa centru si il pun in loc de IC 601 sau IC 6002 , exista vreun risc sa il ard?

In loc la care integrat sa il pun , ce sa masor dupa ce l-am montat inainte de a-l alimenta.

Am gasit pe acest site finali la pret bun

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=rsn313h25

Nu am comandat niciodata, dar imi fac cont, sa vad si cat costa transportul, si as comanda unul , sa am macar sunet stereo.

Va multumesc inca o data pentru ajutorul dat unora ca mine.Cu deosebit respect.

Link spre comentariu

Nu vreau sa va descurajez dar nu prea am incredere in cele trei integrate disponibile pe ebay. Nu stiu cine ar desface sau dezmembra un Tehnics ca sa vanda integratele de putere pe net. Dvs. ati face asta? Poate doar daca sunt defecte ?! Cine stie!

Transportul la unul din exemplare vad ca e 3 USD, la alt exemplar 2 USD etc.

In ceea ce priveste celalalt integrat, il puteti proba separat aplicand direct pe intrarile integratului semnal audio. Cand faceti acest test, ar fi bine sa nu aveti conectat in circuit IC601 si IC602. Difuzorul de proba il puteti conecta direct pe cablaj. Incercati acest test ca sa fiti sigur ca va puteti folosi si de acel integrat.

Numai Bine

Link spre comentariu

Nu as vrea sa il probez separat, ci as vrea sa il pun definitiv in loc la IC 601 sau IC 602.Exista vreun risc sa il ard si pe acesta in situatia de fata?Bineinteles ca ceilalti doi ii scot si la gunoi.Cred ca voi risca cu cel din Hong Kong ,din 5 bucati sper sa aiba unu bun.

Ar mai fi o varianta, sa cumpar un amplificator prevazut cu acest final, si care sa functioneze, si am gasit la 65 euro, tot de la technics.

Editat de alex261
Link spre comentariu

Da, ar fi o solutie sa recuperati integratele audio de putere din niste amplificatoare audio Technics SH functionale, cu atat mai mult cu cat eventualele amplificatoare sunt si ieftine. Deci, daca va doriti sa puneti pe picioare acel Technics, atunci se merita facut un sacrificiu. Totusi, daca ati fi sa intoarceti pagina si sa priviti lucrurile din alt unghi, ar trebui sa analizati problema si din punctul de vedere a fiabilitatii viitoare a produsului. Mai exact, unde anume intentionati sa folositi produsul? Acasa sau si-si? Va intreb asta pentru ca multe persoane asemenea dvs. ajung sa defecteze asemenea aparate folosindu-le intens pe la diferite party-uri lungi cu muzica "deocheata" si cu cate vreo trei boxe conectate pe un singur canal (nu va mai spun cum). Deci, ganditi-va si la treaba asta, ca sa nu ne regasim in forum peste un an sau doi, si sa o luam de la capat iar.

Numai Bine

Link spre comentariu

1. D-le don petru ,am gasit pe cineva care face comenzi pe ebay si l-am rugat sa imi spuna cat ma costa cu totul si a spus asa:

- integratul de la Sanyo 100 lei adus acasa

- integratul de la Technics 150 lei adus acasa

Acum va intreb se merita diferenta de pret? Cred ca ma voi risca, a spus ca sunt testate 100% inainte de a fi trimise, in caz contrar il returneaza.

2. Am gasit si in tara amplificatoar technics functional dar are doar un final de care imi trebuie mie ,si inca unul aproape identic dar are 24 pini, cred ca , cu ajutorul dvs. as putea sa il adaptez la schema mea, e 90% identic .Cere pe amplificator 390 lei, poate il iau la 300 lei, sper.

3. Afara la fel amplificator doar cu un final identic iar celalalt final diferit.

4. Amplificatorul e pentru mine , nu obisnuiesc sa ascult muzica tare, doar 1 - 2 ore pe zi, ma intereseaza calitatea.

5. Tot nu mi-ati raspuns daca e vreu risc sau mai trebuie sa fac ceva investigatii , inainte de montarea finalilor.Maine as vrea sa montez al treilea final in loc la IC 601 sau IC 602.

Cu multa stima.

Link spre comentariu

Sincer sa va zic, daca as fi in situatia dvs., parca as inclina sa iau integratele acelea cu 100 sau 150 lei, parca as opta pentru un amplificator SH. Precum vedeti, ambele solutii cantaresc 50-50%, asa ca va las pe dvs. sa inclinatii balanta.

In ceea ce priveste montarea acelui final in locul lui IC 601 sau IC 602, mai bine asteptati sa vina rezultatul de pe urma inclinarii balantei.

Numai Bine

Link spre comentariu

Nu ma inteleg la pret cu baiatul cu amplificatorul second , dar oricum in el este doar un final , si unul aproape identic doar ca are cu 2 pini mai mult.

Totusi cred ca optez pentru comandarea de pe ebay , dar se poate ca cel de 18 euro sa fie chinezarie, mai ales ca tipul e din China , chiar daca e produs de Sanyo. Daca comand 2 bucati ajung la 180 lei.

Daca optez pentru cel de la Panasonic ma costa 280 lei .

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=rsn313h25&_sacat=See-All-Categories

Link spre comentariu

Daca am inteles bine, este un circuit integrat hibrid(realizat cu componente discrete), poate puteti sa-i ridicati schema si sa incercam sa-l reparam.

D-le Miron , nu cred ca se poate repara , bine ar fi , eu nu am decat manaualul service, pe care l-am postat.Va pot pune poze cu interiorul integratului daca e necesar.

Editat de alex261
Link spre comentariu

Uitati-le d-le Miron

Arata deplorabil: doua circuite integrate cu patru tranzistoare in alt circuit integrat.

Eu nu as da bani pe asa ceva nici SH. Doua kituri cu FET-uri si ai rezolvat treaba iar kiturile le montezi in locul finalilor.

stima

dan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock