Sari la conținut

Display


ata

Postări Recomandate

Las-o balta, e multa bataie de cap, trebuie sa stii protocolul display-ului, cateva date tehnice despre display.. bla bla bla. Deci, cand te gandesti la display, gandeste-te si la placa cu cipul de sub display. Produsele astea din telefoane mobile nu seamana foarte mult cu displayurile uzuale pentru uC de genul 2x16 sau 1x16 caractere. Astea sunt alta chestie. Deci, e ca si cuma ai cauta ce poti sa faci, spre exemplu, cu un display recuperat de la computer-ul de bord a unui avion militar gen F16 sau mai nou.

In fine, nu vreau sa te descurajez la inceput de an, dar pana la urma faci cum crezi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...

daca gasesti configuratia pinilor la display si eu cred ca gasesti.. reusesti sa-l aplici intr-un montaj cu pic .eu zic ca nu e chiar asa de greu . de exemplu am gasit cu un display de 3310 montaj cu pic 16f.. si functioneaza partea cea mai urata este cand faci stabilizarea tensiunii de alimentare la display si restul pinilor se leaga prin rezistente la microcontroler

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock