Sari la conținut

Craciun Fericit

dan_e

Postări Recomandate

Sa va aduca mosul cele mai tari montaje electronice pe care vi le-ati dorit, dar nu inainte de toate, multa sanatate si fericire, ca fara astea doua nu realizam nimic in viata.

Craciun Fericit si multumesc la fel pentru e-mail Tehnium Azi

Cu o deosebita stima

dan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care am dat reply la mesajul pe care l-am trimis prin e-mail, aici sau direct la adresa de e-mail binecunoscuta. Exemplific, in PDF-ul de mai jos, cateva raspunsuri la mesajul pe care l-am trimis cu ocazia sarbatorilor de iarna:

Gmail - Mesaje primite - tehnium.azi@gmail - pagina 1.pdf

Gmail - Mesaje primite - tehnium.azi@gmail - pagina 2.pdf

Bineinteles, lista e mult mai lunga (imi cer scuze daca unii utilizatori nu o sa se regaseasca in cele doua pagini exemplificate de mai sus, dar le multumesc si lor pentru urarile transmise).

Iata ca conceptul Tehnium Azi a luat si mai multa amploare si sper eu, sa nu ma opresc aici. Fara ajutorul membriilor acestui website sau forum, nu as fi putut sa invii conceptul de altadata insuflat de publicatia Tehnium, cu tot ce a insemnat.

Craciun Fericit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock