Sari la conținut

Ce parere aveti de doctorii din Romania ?

donpetru

Postări Recomandate

As dori sa stiu parerile voastre legate de doctorii. Cand ai vreo problema mai mult sau mai putin grava trebuie sa apelezi la doctori iar vindecare depinde intr-o oarecare masura si de "spaga". Sunt unii doctorii dependentii de asa ceva sau romanii s-au obisnuit cu acest mod de plata in ipoteza ca serviciile vor fi pe masura.

Deci,..... ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am vazut doctor care sa nu ia spaga! Din pacate doctorii din asta traiesc, daca esti bolnav si trebuie sa te opereze atunic trebuie sa dai o spaga doctorului ca cine stie, poate se supara si mai si mori pe langa...

Link spre comentariu

Sunt unii doctorii dependentii de asa ceva sau romanii s-au obisnuit cu acest mod de plata in ipoteza ca serviciile vor fi pe masura.

Deci,..... ?

Eu am stat 4 ore asteptand sa fiu operat,pana sotia a gasit de unde sa imprumute banii,asta cu toate ca eram diagnosticat cu peritonita,deci urgenta.

Link spre comentariu

Eu a trebuit sa ma duc intr-o dimineata la ora 7 si ceva la urgenta ca i-a aparut ceva alergie sotiei,i se umflase buzele brusc..Am stat la urgenta cuminte,ca doar ne-o intreba vre-un asistent sau doctor ce e cu noi,doar era usa ptr. urgente.

Frate draga treceau pe acolo doctori si asistenti cu duiumul,unul nu ne-a intrebat ceva.M-am suparat si am intrat peste ei.Ce sa vezi,doamna doctor care era de garda isi facea cafea linistita.Ea a fost in tura de noapte si programul ii expirase la 7,30.Schimbul de dimineata inca nu sosise asa ca puteai sa mori in fata usii de garda la urgenta ca pe nimeni nu interesa.

Nu putem zice ca doctorii sunt saraci.De atatia ani de spaga si-au rotunjit averiile.E lipsa de umanitate la mijloc.Sunt niste macelari fara suflet.

Link spre comentariu

Sunt unii doctorii dependentii de asa ceva sau romanii s-au obisnuit cu acest mod de plata in ipoteza ca serviciile vor fi pe masura.

Si eu am o parere...FOARTE PROASTA. Nu e nevoie sa mai exemplific, am vazut ca ati facut-o si voi.

Cred ca sunt dependenti doctorii de spaga dar ceea ce este mai grav: a devenit si pacientul dependent de acest aspect numit "dai" ca sa treci cu "bine".

Am avut un prieten, si-a facut niste analize si a fost nevoie sa se interneze intr-un spital. Can s-a dus aclo un doctor mai tras la fata ce a spus: "esti pe duca, tie omorat ficatul,...etc" de parca era un alcolic inrait. Dupa ce la doua zile a plasat medicului 150lei in buzunar cica s-a mai imbunatatit treba, la urmatoarele analize, ups...ce credeti....nu mai este nevoie sa spun.

Uite ca am facut si o exemplificare.

Link spre comentariu

Nici eu nu sunt prea multumit, cu toate ca personal nu am avut probleme de genul acesta. Mai demult ajungeam la urgenta destul de des din diverse motive (interactiuni fizice), si nu mi-au luat nici un ban niciodata. Le ziceam ca sunt student (o vreme chiar am fost), si replica era "Lasa mai baiatule, mai bine ia-ti niste carti de banii astia". Probleme de sanatate nu am avut asa ca aici se rezuma experienta mea legata de spitale.

Link spre comentariu

Nu vrei sa afli parerea mea credema ..... :evil: daca as putea sa ii operez io pe ei ... :evil: le dai o gramada de bani pt o operatie si aia o fac superficiala + ce le mai dai si pe langa :x

Link spre comentariu

• 3 years later...

Urate experiente am cu doctorii, chiar cu spaga data. Una mai recenta; in urma cu cca 2 an fiica-mea a fost operata pe ovare. Am dat spaga 1500 lei total,numai sa fie multumit si sa faca treaba buna, pentru ca este o fata foarte tanara. Recent la o radiografie a zonei operate, deoarece simtea o jena, sa se descopere ca exista un corp strain, metalic, uitat de la operatie si doua capete de fire, nescoase, de la cusatura, care au ramas in interior.

Dar ce este mai rau, obiectul respectiv la dimensiunile 6/4 mm, se afla f. aproape de coloana. Fiica-mea, deja a avut o cadere psihica, la gandul ca o astepta o noua operatie si o grea perioada de recuperare. Despre doctor, nici nu stiu cum sa procedez mai bine,pentru a fi tras la raspundere.

Ramna la vorba bunicului: Decat la spital, mai bine la militie!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock