Sari la conținut

schema solar tracker

biela

Postări Recomandate

pun schema aici ,donpetru mi-a cerut s-o pun la diy insa pana nu-i fac poze nu se cade...si poze momentan nu am cu ce...

cu mentiunea ca este schema pe o axa, pe cealalta axa schema e identica.senzorul e construit in forma unui trunchi de piramida ce are fotorezistentele lipite pe fete , poate avea orice dimensiune,numai sa puteti face legaturile in interior. unghiul la varf nu e critic, eu l-am facut undeva la 90 grade.daca doreste cineva detalii ii stau la dispozitie

p.s. este 1/4LM339 si nu 1/2 cum gresit am scris pe schema

post-18620-005576300 1324412016_thumb.gif

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 9 months later...

Cine a facut o astfel de schema? Poate sa-mi de mai multe detalii.

Vreau sa o adaptez unui captator parabolic pentru a.c.m.

pun schema aici ,donpetru mi-a cerut s-o pun la diy insa pana nu-i fac poze nu se cade...si poze momentan nu am cu ce...

cu mentiunea ca este schema pe o axa, pe cealalta axa schema e identica.senzorul e construit in forma unui trunchi de piramida ce are fotorezistentele lipite pe fete , poate avea orice dimensiune,numai sa puteti face legaturile in interior. unghiul la varf nu e critic, eu l-am facut undeva la 90 grade.daca doreste cineva detalii ii stau la dispozitie

p.s. este 1/4LM339 si nu 1/2 cum gresit am scris pe schema

Link spre comentariu

Salut voios, de ce detalii ai nevoie? constructia mecanica nu cred ca ai putea-o folosi ca atare fiind adaptata unui panou fotovoltaic de mici dimensiuni, fiind actionata de micromotare cu reductor de putere redusa,insa in principiu cred ca se poate adapta la orice putere,inlocuind motorasul din schema cu doua relee de12v cu bobinele inseriate cu cate o dioda,una intr-un sens, cealalta invers,care prin contacte sa-ti comande un motor de putere mai mare de cc, in limita curentului suportat de contactele releului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock