Sari la conținut

Citire track-uri de pe cd-writer

Florin_dioda

Postări Recomandate

Am un CD-Writer de la un calculator stricat si un amplificator cu TDA7294. Am 2 intrebari:

1.Ce trebuie sa fac ca sa citeasca TRACK-URI de pe CD?

2.Ce trebuie sa fac sa-mi citeasca si format MP3 de pe CD?

Am facut si o reprezenratie in paint cu ce scrie pe conectori pentru ca in poza nu se vede.

post-17100-061048100 1324146795_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1.Ce trebuie sa fac ca sa citeasca TRACK-URI de pe CD?

Din ce stiu eu, unde apare conectorul audio out se obtine semnal analogic.

2.Ce trebuie sa fac sa-mi citeasca si format MP3 de pe CD?

Nu cred ca puteti.

Link spre comentariu

Aoleu asa e...la ce ma gandeam...?...intrarea e CD-ul. :furiouslightning:

Si sunteti sigur ca o sa mearga doar cu alimentarea, CD-ul si iesirea? Sigur nu mai trebuie ceva conectat pe la acel IDE INTERFACE CONNECTOR? Nu de alta dar mi se pare prea simplu. :unknow:

Link spre comentariu

nu mai trebuie ceva conectat pe la acel IDE INTERFACE CONNECTOR? Nu de alta dar mi se pare prea simplu. :furiouslightning:

La IDE se conecteaza magistrala PC-ului.Primele CD-ROM-uri montate pe PC aveau si o mufa jack in fata pentru casca, deci pentru auditie nu mai trebuie nimic.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Acum cativa ani aveam asa ceva pus in masina...am facut o sursa de tensiune cu 2 stabilizatoare LM de 5 si 12V pentru alimentare.Aveam ceva cd-rom mai vechi care avea si buton de stop si forward deci puteam selecta melodia urmatoare si puteam da pauza sau stop nu mai stiu exact...Avea si "rotita" aceea pentru volum...era smecherie mare atunci :thumbup3: ,pacat ca nu avea antisoc.

Pun o imagine cu ceva asemanator cu mai multe butoane.

post-9219-024940200 1324202465_thumb.jpg

Editat de Letcon
Link spre comentariu

Nu stiu cum de am uitat ca mai trebuie sa schimb si melodia! :thumbup3: :question:

Totusi mai intreb o data. Chiar nu pot sa-l fac sa-mi citeasca MP3? Adica poate un modulator FM de masina mic cat o pruna si nu pot eu sa fac in nici un fel? Eventual o schema de CD player auto. Ce ma intereseaza pe mine este:

1.(ASTA IN PRIMUL RAND...PUN ACCENT) O schema in care sa am cel putin cele doua butoane de melodia urmatoare si precedenta, si normal sa-mi citeasca MP3. Nu cred eu ca nu se poate. Daca poate calculatorul pot sa fac si eu ceva.

2.Daca este chiar imposibil sau prea greu de realizat in regim DIY(presupun ca acesta este motivul pentru care mi s-a spus ca este imposibil)as vrea sa stiu cum sa-l fac macar sa imi schimbe melodiile.

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

Referitor la acest topic,am incercat si eu chestia asta pe un cd-rom sony care a venit cu pc-ul si nu l-am mai folosit.Merge struna,pot sa schimb melodiile,sa le opresc,le schimba el singur(dar pot si eu prin buton).Intrarea stabilizata trebuie sa suporte 1A sau mai mult?caci vreau sa-mi fac o muzicuta din el,cand mai merg pe la bunici sa am ce asculta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock