Sari la conținut

amplificator din magnetofon

marian.logh

Postări Recomandate

nu stiu exact ce marca este dar pot pune poze sa-l vedeti .

Pai cu pozele trebuia sa incepeti sa incercam sa aflam ce magnetofon este si eventual ce piese contine.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca e vorba de un amplificator audio dintr-un magnetofon, subiectul e mult mai potrivit la sectiunea Amplificatoare Audio. Din acest motiv, in cel mai scurt timp posibil voi muta acest subiect acolo.

Referitor la subiect, puteti extrage din magnetofon placutele canalelor de amplificare. Cred ca e mult mai simplu asa, dar, inainte de toate, vorba dl.miron, sa vedem mai intai despre ce model de magnetofon e vorba.

Numai Bine

• Like 1
Link spre comentariu

Chiar daca e vorba de un amplificator audio dintr-un magnetofon, subiectul e mult mai potrivit la sectiunea Amplificatoare Audio. Din acest motiv, in cel mai scurt timp posibil voi muta acest subiect acolo.

Referitor la subiect, puteti extrage din magnetofon placutele canalelor de amplificare. Cred ca e mult mai simplu asa, dar, inainte de toate, vorba dl.miron, sa vedem mai intai despre ce model de magnetofon e vorba.

Numai Bine

Multumesc de raspuns . Cam acesta ar fi ,dar nu stiu cu ce sa incep , nu sunt chiar as in electronica .

post-18799-044752600 1323983344_thumb.jpg

post-18799-093030000 1323983456_thumb.jpg

Link spre comentariu

Dupa cum arata in intrerior este unul rusesc, daca poza cu panoul frontal ar fi mai clara, poate am putea citi cum il cheama.

Ds scuze pt claritatea pozelor ,e unul rusesc .dar nu mai are numele scris pe el ,lipseste placuta din fata pe care scria firma :(

Link spre comentariu

Dar capacul din spate il aveti?

doar daca va puteti da seama dupa cum arata .eu am cautat pe google poze cu magnetofoane rusesti si am vazut toate tipurile si modelele de magnetofoane posibile ,numai asta nu :(

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock