Sari la conținut

intrebare fier de calcat pentru facut cablaje

ionut90

Postări Recomandate

Am o intrebare, am folosit un fier de calcat pentru a transpune cablajul de pe o folie pe cablaj, dar m-am chinuit destul de mult. Folia, asa cum am citit pe aici, e una foto lucioasa pentru imprimante laser, destul de subtire. Eu cred ca m-am chinuit mult din cauza ca pe talpa fierului de calcat sunt niste gauri si cam greu, la un cablaj de dimensiuni mari, sa nimeresti uniform toata zona cablajului fara ca o mica portiune din cablaj sa ramana netasata cum trebuie. Nu stiu daca exista cum trebuie, un fier de calcat fara gaurile alea in talpa, pentru abur, asa cum am auzit ca era pe vremuri? Sau ce pot folosi in loc de fier de calcat ? :rofl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa nimeresti uniform toata zona cablajului fara ca o mica portiune din cablaj sa ramana netasata cum trebuie

Fierul se misca permanent pe toata suprafata.
Sau ce pot folosi in loc de fier de calcat ? :rofl:

Am vazut prese realizate din cuptorul imprimantelor laser.

Link spre comentariu

am incercat sa misc fierul de calcat, dar am observat ca se zgarie hartia pe care o presez pe cablaj. Daca e cablajul mic, nu misc fierul de calcat, doar tin apasat.

am auzit de prese realizate de imprimate laser dar nu stiu cum sa fac una.

am vazut ca se imprima direct cablajul trecand placa prin tamburi imprimantei laser.

Link spre comentariu

am observat ca se zgarie hartia

La mine nu se zgarie, utilizez hartia de la reclamele care imi vin la posta, sau inainte de aceasta "descoperire", copertile de la revista de Integrame, cu hartia foto n-am avut rezultate satisfacatoare, dar probabil n-am nimerit eu tipul optim.

prese realizate de imprimate laser dar nu stiu cum sa fac una.

Vedeti aici . mai mult nu stiu.

am vazut ca se imprima direct cablajul trecand placa prin tamburi imprimantei laser.

Posibil dar eu nu stiu ce modificari sunt necesare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock