Sari la conținut

Windows, Linux sau Mac OS ?

ionut90

Sondaj:   

17 membri au votat

1. 1. ce sistem de operare preferati?

• Windows
      14
    • Linux
      2
    • Mac OS
      1

Postări Recomandate

O parere personala: cel mai bun sistem de operare e acel sistem de operare care financiar ti-l permiti si care este suportat de toate aplicatiile sau programele personale pe care doresti sa le instalezi.

NUmai BIne.

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 months later...

O parere personala: cel mai bun sistem de operare e acel sistem de operare care financiar ti-l permiti si care este suportat de toate aplicatiile sau programele personale pe care doresti sa le instalezi.

NUmai BIne.

Asa este! De acea eu folosesc Linux ;-)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a concura cu Windows o distributie Linux trebuie in primul rand sa functioneze ca un Windows. Nu este cazul. Versiunile recente de Ubuntu si Fedora sunt aproape imposibil de instalat de un om normal, obisnuit cu Windows-ul: incep instalarea cu o lista lunga de erori codificate, altele pentru diferite calculatoare, apar casete in care ar trebui sa scrii ceva, dar nu scrie dedesubt sau deasupra ce anume sa scrii, te anunta ca nu ai destule resurse in calculator (mai au si pretentii!), nu contin drivere de care ai nevoie, etc. Au muncit baietii sa faca si interfete in limba romana, dar nimeni nu stie sa scrie un installer ca lumea. Pacat, ca altfel Linuxul e un SO bun pentru profesionisti si nu ia virusi. Mentionez ca, mai demult, am instalat de proba o copie dubioasa de XP pe un 486 si a mers din prima.

Link spre comentariu

Tin sa te contrazic. Un ubuntu e chiar usor de instalat de un utilizator de windows (spun din experienta personala), mai ales daca citeste putin. Intr-o zi cand windowsul mi-a picat pentru a mia oara...am zis...gata. linux. Si de atunci folosesc linux si sunt multumit. Si nici nu a fost pain in the ass sa invat sa il folosesc. a fost chiar simplu.

Link spre comentariu

Am lucrat si mai lucrez si cu Ubuntu, dar am colegi tineri care nu l-au putut instala pe P2/266, Duron/75o, P3/600, P4/1400 si laptop P4/2200 cu 240 M de RAM. Par oameni foarte normali dar au alte meserii si nu au timp sa descifreze documentatiile necesare, deci lucreaza cu Me, 2000 si XP. Pacat! Sunt unele tari in care Linuxul este obligatoriu in institutiile publice si merge brici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock