Sari la conținut

Drumul energiei electrice de la sursa pana la consumator

DonNCSS

Postări Recomandate

Salutari.Am si eu de facut un eseu pentru scoala referitor la traseul pe care il parcurge energia electrica de la sursa pana la consumatori si nu stiu ce scriu.Ma gandeam ca poate ma puteati sa ma ajutati cu niste idei,sau poate chiar cu un exemplu de astfel de eseu. :biggrin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, o sa incerc sa-mi rezerv putin timp liber, in cursul anului viitor, pentru a scrie un mic articol despre titlul acestui subiect sau topic. Cred ca va interesa pe foarte multi utilizatori, din toate categoriile profesionale. Din acest motiv, in continuoare o sa expun cea mai reprezentativa imagine care reda procesul de producere, transport si distributie a energiei electrice. As spune, e o imagine care spune tot, ceea ce ramane sa mai cauti, sunt detalii tehnice referitoare la fiecare reper din imagine.

producerea transportul si distributia energiei electrice.gif

Numai Bine

Link spre comentariu

Am reusit sa-mi fac un fel de idee cum sa realizez acest eseu:sa incep cu sursele primare de energie,apoi sa spun prin ce lant de transformari trece,despre formatiunea turbina-generator,randamentul transformatoarelor ridicatoare/coboratoare,principiul punctelor de distribuire/transformare,despre liniile electrice aeriene si in special despre circuitele monofazate si trifazate in gospodarie.

Zilele acestea voi incerca sa il aranjez si poate... il voi impartasi si cu dvs.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock