Sari la conținut

Este buna protectia de autocolant pentru metoda imprimantei laser?

Florin_dioda

Postări Recomandate

Cand m-am apucat de electronica, primul meu cablaj a fost realizat prin metoda imprimantei laser. Normal ca nu mi-a iesit din prima, nici din a doua, nici din a treia,...etc. pentru ca aveam cablajul scos multiplicat pe o foaie lucioasa de revista, dar care nu era deloc buna pentru asa ceva. Desi era lucioasa nu se lipea nimic pe cablaj fara sa ard foaia si fara se se lipasca de placa. Din ziua aceea, toate cablajele mi le-am facut eu dupa scheme cu marker-ul pe placa. Este o metoda foarte buna, pana la un moment dat cand trebuie sa faci un cablaj cu un integrat cu multi pini, si nu-ti convine cand trebuie sa strambi pinii ca sa poti sa bagi piesa. Asa ca trebuie neaparat sa revin la acea metoda cu imprimanta laser. Vreau sa stiu daca acea protectie de autocolant (partea lucioasa care sta pe partea cu lipiciul) este buna pentru asa ceva. Mi se pare ca am mai citit un topic tot la Proiectare CAD despre aceasta foaie, doar ca nu l-am mai gasit.

post-17100-002853000 1321338750_thumb.jpg

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu, n-am folosit, cautati pe forum, parca era cineva care utiliza astfel de foi, dar cel mai simplu este sa incercati Dvs. este cel mai rapid raspuns.Eu am incercat mai multe variante, 2 tipuri de hartie foto pentru inkjet, hartie cretata si am ramas la coperti si reclame.

Link spre comentariu

Nu stiu, n-am folosit, cautati pe forum, parca era cineva care utiliza astfel de foi, dar cel mai simplu este sa incercati Dvs. este cel mai rapid raspuns.Eu am incercat mai multe variante, 2 tipuri de hartie foto pentru inkjet, hartie cretata si am ramas la coperti si reclame.

Multumesc! Voi incerca mai multe tipuri de foi! :sunglasses_unhappy:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock