Sari la conținut

Caracteristici statice tranzistor

pereman

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

M-am intilnit cu o problema la alegerea tranzistorului conform datelor initiale si calculate pentru un preamplificator..

"De ce in indrumar pentru caractersitica de iesire in EC a tranzistorului este data doar pina la Uce=8-10 Volti pe cind el are Uce maxima daca ma refer la КТ815Г are 85V,puterea disipata pe colector 10W...?"si cum ar fi corect de trasat dreapta de sarcina daca stim ca Icmax=774mA,tensiunea de alimetntare Ec=24V, amplitudinea semnalului de iesire 3,87V

Stiu ca pare banal..dar daca aveti timp as vria sa vad parerea dumnevoastra..

Multumesc.

post-5050-005384600 1321201734_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

m-am uitat in caracteristica si far sa-mi mai pun intrebari m-am gindit ca e potrivit,nu prea am de unde alege din caracteristicile pe care le am,dar KT817(KSE340) sar potrivi?

Problema e ca din tot indrumarul cu tranzistoare nu gasesc 1 care sa fie ilustrat Ic=f(Uce)=|Ib=const pina la valori mai mari de 12V,pai in felul acesta cum sa aleg un tranzistor dupa Valorile cunoscute ale Icmax si Ec-sursa de alimentare.

post-5050-014814200 1321213733_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock