Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

o sa fac un FET300 si il voi folosi acolo.

Credeti ca schimband amplificatorul final rezolvati brumul?In alta ordine de idei, n-am inteles de ce alimentati egalizatorul cu un redresor/transformator, separat, putea fi alimentat din final.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4127-egalizator/page/5/#findComment-38823
Distribuie pe alte site-uri

Am reusit sa-l fac sa mearga! Se aude aproape la fel de tare ca inainte. Nu stiu sa va spun ce am facut, pentru ca m-am luat dupa indicatiile dumneavoastra domnule miron1947, a mers foarte incet, cum am spus cateva posturi mai sus, si am inceput sa fac modificari usor usor. Ideea este urmatoarea: Nu stiu sa va spun pe unde am legat firele alea, pentru ca le-am invartit pe toate partile, dar stiu ca tresa are un capat la OUT GND si unul la IN+ al amplificatorului PRINTR-UN CONDENSATOT NEPOLAR DE 225K/250V. Este si normal, fara condensator erau GND si + in scurt. Trebuia un condensator ceva. Mai sunt mici probleme cu piuituri si fasaituri atunci cand dau la maxim potentiometrele. Dar problemele o sa se remedieze odata cu schimbarea condensatorului. Voi cauta valoarea ideala a condensatorului si voi conecta potentiometrele la masa. Acestea nu reprezinta o problema, cat o reprezinta faptul ca mi se incinde transformatorul pana incepe sa miroasa a ars (cel putin atat l-am lasat eu, ca l-am oprit de frica). Stiti ce as putea face sa nu se mai incinda transformatorul?

Multumesc inca o data pentru ajutorul si timpul acordat!

Multumesc anticipat! :surrender2:

Apropo: Alimentarea egalizatorului am facut-o de la amplificator prin 7812.

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4127-egalizator/page/5/#findComment-38887
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock