Sari la conținut

Postări Recomandate

As vrea sa fac un corector de ton, un egalizator, dar nu cu potentiometre, ci cu piese ca cele din imagine (Nu stiu cum se numesc :unknow: ).Ma poate ajuta cineva cu o schema? Asta in primul rand :biggrin: ...in al doilea rand as vrea sa stiu cum se numesc acele piese din imagine ca sa stiu, daca este cazul, ce sa cer la magazinul de electronice. :biggrin: ...Multumesc anticipat! :hi:

post-17100-030801600 1321040723_thumb.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4127-egalizator/
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 83
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Da, sunt si cu 24 sau 36 de benzi, dar nu cred ca merita efortul in regim de auditie privata.

O sa fie privata pana o sa ii fac prezentarea la ora de fizica, atunci cand vom ajunce la capitolul electronica si electrotehnica :unknow: ! Dar oricum sunt dispus sa il fac doar ca sa vad ca sunt in stare si de asa ceva si sa ma distrez...E un hobby nu o obligatie...Efortul nu conteaza...M-ar interesa o schema pentru 24 de benzi!

Ecranul grafic il puteti face prin metoda aceea gen tatuaj pe o placa metalica,sau din material plastic.Dar trebuie sa gasiti pe cineva sa va faca asa ceva.Cu schema,nu va promit nimic,am sa o caut,dar nu stiu daca am sa o gasesc.

Tocmai de aceea spun ca vreau sa raman la metoda potentiometrelor de translatie...Nu cunosc persoane care sa ma ajute cu lucruri pe care nu le pot realiza acasa, dupa cum am spus sunt incepator, asa ca sansele sa imi iasa scad drastic...Prefer sa raman la egalizatorul cu benzi!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4127-egalizator/#findComment-37640
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock