Sari la conținut

Postări Recomandate

Am acest amplificator defect si va rog cine ma poate ajuta cu o schema (Egalizator Reverbator cu Preamplificator Vlliodor DS-9701 (KB16))...

AM MULTE SCHEME DE AMPLURI POWER(KIT0205,3500,3800,HIFONIX2007,PLX3002,RMX2450,SRA3622) ...

E-mail: holovatec@yahoo.com

P.S: Raman dator...

Am acest amplificator defect si va rog cine ma poate ajuta cu o schema (Egalizator Reverbator cu Preamplificator Vlliodor DS-9701 (KB16))...

AM MULTE SCHEME DE AMPLURI POWER(KIT0205,3500,3800,HIFONIX2007,PLX3002,RMX2450,SRA3622) ...

E-mail: holovatec@yahoo.com

P.S: Raman dator...

post-2310-030321200 1320506447_thumb.jpgpost-2310-072147700 1320506462_thumb.jpg

• 3 months later...

Salut,

Am un amplificator NewRichShine, made in china care a mers exemplar pana acum ceva vreme....... dupa 4 ani. Este model DS-9701 KB7, cu un mixer mai complex decat cel prezent in topic. Are 2 canale de MIC cu regal echo, delay, etc, si egalizator si corector pt music in. Problema este ca daca sar cu volumul de master undeva peste un sfert intra in oscilati la o fecvent inalta.....ceva asemanator cu microfonia. Iar in prtiunea de volum pana sa intre in oscilatie se aude inecat.... Pe panoul din spate are printe alte mufe RCA 4 care sunt 2 PRE out si 2 AMP in intre care erau 2 jumperi. Am dat semnal direct din PC si surpriza amplificarea merge perfect, deci problema e in mixer. Acum vine intrebarea fireasca... ma poate ajuta cineva cu o schema?

Multumesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock