Sari la conținut

TDA 7294

Florin_dioda

Postări Recomandate

Mie doar imi afisa PDF-ul... Oricum multumesc foarte mult! :sign_sorry:

Dupa ce iti afisa pdf-ul trebuia sa "plimbi" sageata la maus in jos pe pagina si iti aparea ceva ca in imaginea postata mai jos:

post-9219-075681000 1321215423_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 80
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Abia azi am studiat schema si am niste nelamuriri. Pinii 5 11 si 12 presupun ca sunt NC sau ceva de genul, adica nu se conecteza, am mai vazut asa ceva la STK-uri, insa nu aceasta este nelamurirea mea cea mai mare; in scema vad alimentarea cu tensiune -VCC -37V, VCC +37V si ce nu inteleg...ce este cu acel 18V AC? Este GND-ul? Daca este GND-ul, de ce mai este AC dupa redresare? Ce este cu el? Acele condensatoare cu valori mici de ordinul picofarazilor si de 0.1 Uf ect. marcati si diferit fata de ceilalti sunt condensatori nepolari nu? Si inca ceva; presupun ca bobina va trebui sa aiba 3uH nu?

post-17100-069885800 1321300890_thumb.jpg

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

cred ca ceva nu faceti cum trebuie...daca doriti puteti imprima direct din pdf..este 1:1

Voi face aceasta schema. Multumesc foarte mult. Dar am niste intrebari...In coltul dreapta sus este rezistanta, sau ce este acel cerc? Ce este 1u Me-Film? cum se numeste acea dioda? Intrearea se leaga la in si s-gnd...alimentarea se vede clar...dar iesirea? Unde se conecteaza? Se leaga asa cum am facut eu in desen? Presupun ca ecel mute este un strap, nu?

post-17100-001367000 1321337234_thumb.jpg

Link spre comentariu

Acela cu 1u me-film este un condensator cu film metalic.Acea dioda este un zenner de 4,7v,o poti gasi la magazin sub numele de DZ4V7 sau PL4V7.

Multumesc, pana aici am inteles...dar mai cititi o data mesajul...Ce este in coltul dreapta sus cu acel cerc, si unde se leaga iesirea? La pinul 2 si GND?

Link spre comentariu

Transformatorul sa aiba cam 200-300w putere,toroidal,si cam 2x25V sa aibe pe secundar,filtraj cam de 10000uF pe fiecare ramura si punte redresoare de 25A sau mai mare(nu ai sa stii de ce contrafacute dai).

Link spre comentariu

Transformatorul sa aiba cam 200-300w putere,toroidal,si cam 2x25V sa aibe pe secundar,filtraj cam de 10000uF pe fiecare ramura si punte redresoare de 25A sau mai mare(nu ai sa stii de ce contrafacute dai).

Cam asa?

http://www.forum.tehnium-azi.ro/uploads/monthly_11_2011/post-17100-021627100%201321347100_thumb.jpg

post-17100-021627100 1321347100_thumb.jpg

Link spre comentariu

Da.

Si inca ceva, ca sa fiu sigur. Puneti doua puncte mari negre in paint in locurile unde se conecteaza iesirea ca tot nu sunt lamurit. Sau spuneti-mi, se leaga de la pinul 2(al doilea pin de la dreapta la stanga) si GND? Pe cablaj nu sunt trecute punctele. Ca asa este in schema.

post-17100-085574900 1321348265_thumb.jpg

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock