Sari la conținut

Cine poate raporta un subiect???

ola_nicolas

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Deschid acest subiect, oarecum contrariat. Iata despre ce este vorba.

De vreo doua zile, un nou user a inceput sa tina "capul de afis" al forumului. Nick-ul sau este @DjLeco. A deschis la "foc automat", cate 10...12 subiecte pe zi in toata aceasta perioada. Pana aici, nimic neobisnuit. S-ar putea spune ca este un user dornic de afirmare intr-un timp scurt. Deschizand subiectele sale, am observat insa ca nu este preocupat de o problema anume solicitata spre rezolvare de catre el sau altcineva. Mie personal mi-a facut impresia ca postarile sale au toate caracteristicile unor reclame. Luatile la rand si verificati. Veti gasi imafini si link-uri catre videoclipuri postate de el insusi pe Youtube. Toate referitoare la propriile realizari. Postarile sale nu ridica "probleme" si nici nu raspunde unor "probleme" deja ridicate de altcineva. Si ceea ce este cel mai curios, la cele 25 de topic-uri deschise pana acum de @DjLeco, a primit deja punctaj de "reputatie". Pana aici toate bune! Iata insa ca foarte de curand tipul, a facut anunt pe forum prin topicul Vind module de amplificare realizate de mine 500-1200W 8-4-2 ohm. Astfel stamd lucrurile, am hotarat sa raportez unul dintre topic-urile sale, avand un titlu pe cat de arogant, pe atat de tendentios: Amplificator stabil 2 ohm, made by me. Spre marea mea surpriza, forumul mi-a intors raspunsul "Nu aveti permisiunea de a raporta acest subiect"!!!

Exista asadar un mare semn de intrebare. Daca butonul de raportare exista acolo pentru toata lumea, de ce exista useri care nu pot face acest lucru??? Rog pe @donpetru sa-mi dea un raspuns detaliat. Desi exista regulamentul afisat, eu nu am suficient timp la dispozitie s-al citesc integral si sa-l analizez.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg ce va deranjeaza, postarea mea la sectiunea respectiva?!?

Va fur cumva piinea sau ce?

Ia documentati-va aici ce am discutat cu donpetru!

Am cerut permisiunea de a posta acele subiecte la sectiunea Amplificatoare Audio, cit despre vinzarea modulelor, am facut-o la sectiunea potrivita, neincalcind nici un regulament!

Ma miram sa nu apara cineva instant sa circoteasca...

Daca am gresit cu ceva , il rog pe dompentru sa ma anunte, multumesc!

http://www.forum.teh...ta/page__st__30

Numai bine!

Editat de DjLeco
Link spre comentariu

Djleco,

in general forumurile nu sunt ca sa se autopromoveze userii, daca tii neparat sa te autopromovezi e mai simplu sa-ti faci un blog, cred ca Ola Nicholas se refera la faptul ca ai scris in titlul celor cateva topic-uri care le-ai deschis, "facut de mine", "made by me" lucru care se subintelege, ca inca nu a postat nimeni montaje facute de mama sau bunica. In spiritul modestiei (atat de ravanita de romani) pe viitor simplifica titlul, pentru ca subiectul este amplificatorul, metoda, defectul sau executia amplificatorului nu persoana care l-a facut. sper sa consideri randurile de mai sus in mod constructiv.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Ok, daca acel topic deranjeaza, rog pe cineva sa il streaga, nu asta a fost intentia mea.

Oare daca scriam ca este facut de altcineva, era OK?

Oare sint singurul user care a scris, made by me pe vre-un forum?

Adica nu mai avem voie sa construim de catre noi insine, sau cum?

Nu fac pe prostul, insa repet,inainte de toate, am cerut permisiunea sa pun acele subiecte pe forum, si chiar am cerut indrumarea catre sectiunile unde pot posta, fara a creea probleme sau sa incalc regulamentul.

Daca am gresit, il rog pe adminul forumului, sa ma indrume in corectarea greselii, mulrumesc!

Link spre comentariu

ai scris in titlul celor cateva topic-uri care le-ai deschis, "facut de mine"

Eu nu vad o problema in aceasta afirmatie(mai ales daca este in limba romana), fiecare se mandreste cu realizarile personale.Este real ca Dl. a "inundat" forumul cu aceste realizari, dar trebuie tinut cont de faptul ca inregistrarea pe forum este recenta si in mod sigur, dupa epuizarea"stocului" de amplficatoare realizate/testate, ritmul prezentarilor va diminua.

Link spre comentariu

In ceea ce priveste continutul descrierilor verbale, ma refer la cele postate pe youtube, imi rezerv dreptul la exprimare, atit timp cit pentru a realiza acele filmari, am investit timp, munca, etc.

Mi-am cerut scuze pentru micile inadvertente de exprimare, este destul de greu, sa testezi, vorbesti, filmezi in acelasi timp.

Toate filmarile si testele, au fost facute pentru a arata oamenilor adevarata comportare a unor amplificatoare, de firma sau mai putin de firma, cit si ceea ce am realizat eu, personal.

Nu vad cu ce deranjeaza acest aspect (pe unii)...

L-as ruga pe donpetru, sa clarifice aceasta situatie, multumesc.

Editat de DjLeco
Link spre comentariu

DjLeco, cred ca mai bine deschideai un blog cu realizarile tale. Deja i-am spus telefonic asta administratorului iar dupa amiaza asta o sa vedem raspunsul domniei sale. Cred ca asa o sa impaci ambele tabere.

Link spre comentariu

@DjLeco, bine ati venit pe forumul Tehnium Azi.

Teste si review-uri despre amplificatoarele audio le puteti posta in sectiunea Amplificatoare Audio.

In ceea ce priveste kitul de amplificator audio realizat de dvs., acesta il puteti prezenta in rubrica Prestarii servicii, vanzari si cumparari.

Numai Bine

Mersi frumos,de urare, bine v-am gasit!

Ok, zilele astea , am sa pun citeva chestii interesante, din activitatea mea, la sectiunile sus mentionate.

Numai bine tuturor!

Cind am postat, m-am bazat pe cele spuse mai sus de catre dl donpetru.

Daca mi se permite o intrebare, si as dori si un raspuns la ea, ce a deranjat,?

Prezentarea modulului meu DIY, adica faptul ca il si comercializez, sau ca am "inundat" sectiunea de amplificatoare cu diversele amplificatoare reparate si testate sau doar testate?

Multumesc de raspunsul (rile) pe care il (le) astept din partea dvs!

Editat de DjLeco
Link spre comentariu

Sint subiecte , unele mai vechi, altele mai recente, pe un forum pe care il moderez, cit si pe alte forumuri, si m-am gindit sa "impartasesc" si aici din reparatiile facute dealungul timpului,testele unor amplificatoare reparate sau imbunatatite,ori realizarile mele.

Am luat din acel forum, ceea ce am crezut ca poate fi de interes si ajutor si altora.

Probabil ca realizarile mele au ofensat in cine stie ce masura...

Tocmai asta as vrea sa corectez, in caz de; departe de mine ideea de a ofensa sau orice alta chestie de sens negativ asupra cuiva.

Astept sa vedem ce hotaraste staff-ul de aici, eu am sa ma conformez.

Editat de DjLeco
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Odata cu raspunsul - care nu-l implica in mod necesar pe colegul @DjLeco, chiar daca s-a simtit in vre-un fel atins - il rog pe @donpetru sa corecteze litera mancata in titlul topicului, pentru care imi cer scuze tuturor. Efectiv am postat si am plecat la treaba. Nu am mai avut timp pentru corecturi. Cu alte cuvinte, in loc de "Cine poate raorta un subiect???", trebuie sa se citeasca: "Cine poate raporta un subiect???".

Totusi, pentru a nu se ramane cu impresia ca am avut ceva cu persoana @DjLeco, trebuie sa spun ca postarile sale au avut probabil scopul de a pune in evidenta un anumit profesionism in domeniu. Iar dupa parerea mea au si reusit acest lucru. Imi cer scuze, dar iar trebuie sa plec. poate voi reveni alta data in continuarea acestei idei.

Altminteri, Toate Bune!

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Deschid acest subiect, oarecum contrariat. Iata despre ce este vorba.

De vreo doua zile, un nou user a inceput sa tina "capul de afis" al forumului. Nick-ul sau este @DjLeco. A deschis la "foc automat", cate 10...12 subiecte pe zi in toata aceasta perioada. Pana aici, nimic neobisnuit. S-ar putea spune ca este un user dornic de afirmare intr-un timp scurt. Deschizand subiectele sale, am observat insa ca nu este preocupat de o problema anume solicitata spre rezolvare de catre el sau altcineva. Mie personal mi-a facut impresia ca postarile sale au toate caracteristicile unor reclame. Luatile la rand si verificati. Veti gasi imafini si link-uri catre videoclipuri postate de el insusi pe Youtube. Toate referitoare la propriile realizari. Postarile sale nu ridica "probleme" si nici nu raspunde unor "probleme" deja ridicate de altcineva. Si ceea ce este cel mai curios, la cele 25 de topic-uri deschise pana acum de @DjLeco, a primit deja punctaj de "reputatie". Pana aici toate bune! Iata insa ca foarte de curand tipul, a facut anunt pe forum prin topicul Vind module de amplificare realizate de mine 500-1200W 8-4-2 ohm. Astfel stamd lucrurile, am hotarat sa raportez unul dintre topic-urile sale, avand un titlu pe cat de arogant, pe atat de tendentios: Amplificator stabil 2 ohm, made by me. Spre marea mea surpriza, forumul mi-a intors raspunsul "Nu aveti permisiunea de a raporta acest subiect"!!!

Exista asadar un mare semn de intrebare. Daca butonul de raportare exista acolo pentru toata lumea, de ce exista useri care nu pot face acest lucru??? Rog pe @donpetru sa-mi dea un raspuns detaliat. Desi exista regulamentul afisat, eu nu am suficient timp la dispozitie s-al citesc integral si sa-l analizez.

@ola_nicolas,

Precum cu singuranta stiti, intr-unul din topicele acestui forum i-am precizat utilizatorului @DjLeco unde anume sa posteze acele subiecte. Intr-adevar, recunosc ca nu era cel mai potrivit loc sectiunea Amplificatoare Audio, dar utilizatorul in cauza nu are nicio vina pentru asta. Asadar, acum dupa intreaga discutie de aici, cred ca mai corect era sa se deschida un blog urmand indicatiile postate in topicul de aici:

http://www.forum.tehnium-azi.ro/topic/3519-etape-deschidere-blog/

Deci e o eroare de moderare a forumului pe care mi-o asum. Totusi, daca utilizatorul @DjLeco mai are buna dispozitie necesara sa creeze un blog personal cu mai multe intrari reprezentand subiectele postate la sectiunea Amplificatoare Audio, de abia dupa aceea pot muta la Arhiva subiectele creeate la amplificatoare. Vor ramane doar subiectele din blogul lui personal si bineinteles, subiectele creeate la rubrica Prestari Servicii, Vanzari si Cumparari. Daca pe viitor vor mai exista astfel de subiecte, gen teste, review-uri de aparatura electronica, ii rog pe toti utilizatorii sa deschida unul sau mai multe subiecte in blogul personal de pe acest forum.

Referitor la problema cu raportarea subiectelor, o sa analizez problema si o sa revin cu precizari suplimentare in cel mai scurt timp posibil.

Numai Bine

Link spre comentariu

...daca tii neparat sa te autopromovezi e mai simplu sa-ti faci un blog, cred ca Ola Nicholas se refera la faptul ca ai scris in titlul celor cateva topic-uri care le-ai deschis, "facut de mine", "made by me"...

Si da si nu! Da! - pentru ca facand in acest mod titlurile, mi-a atras atentia asupra lor. Desi la drept vorbind, au mai fost destui care au "invadat" forumul si cu alte ocazii. Nu! - pentru ca personal nu am nimic impotriva bunului nume (autopromovarii) pe care cineva si-l face pe forum. Suntem in permanenta competitie unii cu altii, chiar daca nu recunoastem intotdeauna, sau recunoastem doar cu o jumatate de gura. Si asta eu consider ca este bine, pentru ca "competitia este motorul progresului". In prima postare am spus la obiect ceea ce am constatat la subiectele deschise de @DjLeco.

...Postarile sale nu ridica "probleme" si nici nu raspunde unor "probleme" deja ridicate de altcineva...

Devenind deci foarte curios ce tematica au cele cateva subiecte deschise de @DjLeco, le-am deschis pe toate, desi personal nu am un interes deosebit pentru aceasta sectiune a forumului. Din experienta mea de cativa ani pe diferite forumuri, stiam ca un subiect se deschide pe marginea unei probleme, care se enunta de initiator inca din prima postare. Poate fi un subiect, in care initiatorul doreste colaborarea comunitatii userilor intr-una sau mai multe probleme, pe care nu le poate rezolva singur. Poate fi un subiect de stat la "gargara" - de obicei la sectiunile de diverse ale forumului. Sau poate fi un subiect propus de initiator, tocmai spre a gasi imediat prilejul sa ofere o rezolvare acelei probleme. Este evident ca nu suntem in nici-unul dintre primele doua cazuri. Dar tot evident este ca nu suntem in mod formal nici in cel de-al 3-lea, deoarece asta ar fi implicat enuntul unei probleme legate de un amplificator particular, a carei schema trebuia atasata, pentru ca orice user sa poata urmari un anumit traseu in rezolvarea ei. Dupa expunerea rezolvarii particulare in cauza, topicul ramane deschis discutiilor si de multe ori pot interveni si altii, cu rezolvari diferite. De data aceasta, am remarcat in mod neuzual ca initiatorul a depus o munca deosebita - pentru care nu pot decat sa-l felicit - si a postat imagini si videoclipuri, vis a vis de care nu stiu daca cineva ar putea gasi vre-un "comentariu". De aceea intr-o postare anterioara, spuneam ca initiatorul a probat profesionism. Prima impresie care mi-a venit in minte - vazand si anuntul de la vanzari, a fost aceea ca este vorba despre un profesionist in cautarea unei piete de desfacere. Iar subiectele deschise anterior, aveau intr-adevar darul de a-i face reclama.

Vazand si postarea de mai sus a lui @donpetru, precum si pe cea citata de mine din postarea lui @roadrunner, eu personal cred ca munca enorma depusa de @DjLeco, ar putea fi mult mai bine valorificata intr-un articol in paginile revistei Tehnium Azi, decat intr-un simplu blog. Rar se pot gasi pasionati, capabili de un asemenea travaliu in beneficiul stiintei si/sau tehnicii si in consecinta as vrea sa citesc articolul sub semnatura (adevaratul nume) userului @DjLeco.

La drept vorbind, eu am click-ait pe butonul de raportare, mai mult ca sa ma "aflu in treaba". Stiam ca procedura de raportare se face in mai multi pasi si eram sigur ca nu o voi duce pana la capat. De abia cand am vazut raspunsul automat al forumului, am avut intr-adevar un motiv real de a "raporta" si drept urmare am deschis acest subiect. Aceasta este deci tema subiectului, la care eu astept raspunsul promis de @donpetru. Restul sunt doar discutii offtopice, care sper ca nu vor semana resentimente intre mine si @DjLeco, care s-a simtit lezat.

Asadar "pace tuturor" :music_guitarred:

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

@leo_electro nu esti in acelasi grup ca utilizatorul @ola_nicolas.

Intre timp am verificat setarile grupului din care face parte utilizatorul @ola_nicolas si nu am observat nicio eroare. De aceea, il rog pe utilizatorul @ola_nicolas sau oricare utilizator care apartine de grupul tehnium azi, sa raporteze informativ, sub forma unui test, un mesaj sau subiect din forum. Rezultatul va rog sa-l comunicati aici.

Astept in continuoare raspunsul utilizatorului @DjLeco vis-a-vis de spusele mele de mai sus. Daca nu vom avea un raspuns, voi lasa subiectele acolo unde sunt acuma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock