Sari la conținut

Testare Amplificxator Crown I-Tech 5000

Postări Recomandate

Desi sint un mare fan al firmei Crown, in ceea ce urmeaza , nu imi pot exprima decit NEMULTUMIREA TOTALA, a ceea ce veti vedea in continuare.

Parerea mea este ca din momentul de cind au fost cumparati de cei de la Harman Kardon,firma Crown, nu mai este ceea ce au fost...

Este cel mai slab ca putere din seria I-Tech, cel mai bun comportamnent l-a avut la frecventa de 1000 Hz,in rest SINCER nu mi-a placut ceea ce am vazut in timpul testelor.

Multe distorsiuni la frecvanta mai mare de 1000 Hz, limitari enorme ale puterii de iesire, insa la idea de BURST sta bine, am vazut virf de 114 V Rms, curat, dupa care in mai putin de 1 sec a limitat la 95 vrms, pe urma la 75 Vrms in urmatoarele 2 sec, coborind in final pina la 39 Vrms, pe care i-a sustinut.

Are un sistem de ventilatie foarte bun insa extraordinar de zgomotos,in special ventilatorul ce raceste partea de alimentare.

Plusurile pe care le pot enumera ar fi miezurile Micrometals din bobinele de la iesirea etajelor finale, filtrajul de calitate, si generos totodata, lucratura in ansamblu cit si in mood special marimea miezurilor din SMPS si PFC .

Dar sa nu o mai lungesc si sa va las sa vizionati.

5pq7f8.jpg

r9k70o.jpg

2mx1g5u.jpg

24bndzk.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/4102-testare-amplificxator-crown-i-tech-5000/
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock