Sari la conținut

DIY-urile si nevestele/prietenele

SIG

9 membri au votat

1. 1. Aprecieri DIY de catre feminitate

• Incruntata
      1
    • Plictisita
      0
    • Indiferenta
      2
    • Intelegatoare
      3
    • Sustinatoare
      3

Postări Recomandate

Am deschis acest topic in ideea sa ne dam cu parerea referitor la cat de mult apreciaza sau nu femeile DIY-urile pe care le facem fiecare dintre noi.

Sotioara mea cel putin face involuntar o figura plictisita spre incruntata cand aude ca ma duc sa mai cumpar o rezistenta sau ceva electronice sau cand mai desfac cate o scula sa vad ce si cum e pe dinauntru.

La voi cum reactioneaza sotia/prietena?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intelegatoare, are totusi anumite strangeri de inima cand vede clorura ferica sau soda caustica. Bine ca nu mai lucrez cu acid azotic de cativa ani buni, era mai amuzant!!!!!

In cazul meu a mai aparut un amanunt important, fiul meu care momentan are 10zile si nu ma lasa sa dorm. In scurt timp o sa fie un adevarat pericol pt. sculele mele:

post-25-1196287718_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sa creasca mare si frumos.

Legat de scule.

Le depozitezi vre-o 7 ani undeva prin garaj si le scoti de la naftalina apoi ca sa mesteriti impreuna.

E buna ideea? :a3:

Si eu am un baiat de 7 ani si cat a fost micut lucram pe ascuns sau noaptea.

Enjoy.

Link spre comentariu

" Ce iar ai imprastiat toate paici ? ! ia pune mana si fa curatenie ca parca traim in cocina , te rog frumos ! " unsure.gif In rest e ok ca sa zic asa . edy_wheazel sa-ti traiasca micutu si sa fie sanatos , la fel si al tau sig . Ma gandesc cum o sa fac eu cand o sa am copil , cum o sa impac capra cu varza ! unsure.gif

Link spre comentariu

Multumesc pt. urari.

Era mai crunt cand stateam cu ai mei: era plina casa de sarme si sarmulite, plus toate placile mizerabile de la tv-uri de pe care puteam sa recuperez doar rezistentele. Ca sa nu mai consum curentul puneam placa pe aragaz si scoteam repede cu penseta cat mai multe piese inainte sa ia placa foc. Atunci era chiar "amuzant", pe langa miros mai era si cositor pe aragaz, de nu era nici un produs de curatat care sa-l scoata (uneori cositorul chiar adera pe email). Pe langa aceste amanunte mai punem smoala diluata care pata toate textilele din casa si acidul azotic, va cam faceti o idee de impactul electronicii asupra parintilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock