Sari la conținut

Upgrade finali Amplificator T-Amp T2400

DjLeco

Postări Recomandate

Acest amplificator mi-a fost adus sa-i suplimentez cu cite o pereche de finali fiecare canal al amplif-ului,deoarece din fabrica, au mai lasat loc "liber".

La prima vedere ce pot sa zic, lucrat cit de cit ingrijit,NU are Soft Start,ledurile de clip afiseaza OK, insa daca nu ai sarcina de 4 ohmi, nu e aprind(fara sarcina dat vol la blana, led-urile ramin stinse :oops: )...

Traf mare,dar care se incalzeste destul de serios la testele ce i le-am facut eu,in 10 min chiar frigea(60-70 grade),masurat "la mina".

In rest ce pot sa zic, alimentare +/- 60Vcc Low Rail, si +/- 120Vcc Hi Rail, fiind un amp ClasaH in 2 Step, alimentare total independenta pt fiecare canal, ceea ce este laudabil, pt un amp la categoria lui de pret si performanta.

Poze:

T-Amp General

f3xjmb.jpg

T-Amp Vcc Hi-Rail

53wayh.jpg

T-Amp Vcc Lo-Rail

28mpq8j.jpg

T-Amp U Out Ch1 Load

33m26td.jpg

T-Amp U Out Ch1+Ch2 Load

23ixnuo.jpg

Pentru diverse intrebari, fiind un amplif foarte POPULAR pe la noi, va stau la dispozitie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock