Sari la conținut

inscriptionare carcase din aluminiu

vasea_gl

Postări Recomandate

Cautati o folie transparenta care contine mai multe litere (am sa ma interesez exact cum ii spune, am folosit si eu asa ceva la clona DIY PSS Audio) si care prin apasare (cu ajutorul unui creion) se imprima pe suprafata. Dupa imprimare, pentru protectie, acoperiti suprafata cu un lac transparent sau cu folie de care spuneti.

http://www.forum.tehnium-azi.ro/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2353

donpetru despre aceasta este vorba ? arata foarte bine , va rog sa-mi ziceti numele foliei si pe unde dau de ea. am realizat o sursa si am nevoie ptr panoul frontal.

ptr lac acum este mai simplu, cu un spray , pulverizat de la o distanta mai mare , nu de la 10 cm , dar nici prea mare , riscati sa se usuce lacul pana sa adere la suprafata de acoperit.de la aproximativ 35-40 cm este bine. bineinteles acest lucru este influentat de temperatura mediului ambiant in acel moment.

o alta solutie este sa apelezi la un atelier de vopsitorie auto, sa pulverizeze putin si peste panou, mai ales acum cand la majoritatea autoturismelor se aplica un strat de lac la finalizarea vopsirii. dar este mai complicat , trebuie sa te deplasezi pana acolo , sa ai grija de panoul inscriptionat, sa nu-l atingi ptr a nu strica toata lucrarea, sa-l nimeresti pe vopsitor exact atunci cand a ajuns la lac, etc...

Editat de vitriol74

Am sa caut dar sa stiti ca nu gasiti asa ceva in Romania. Cand am facut carcasa de la amplificatorul respectiv, clona PSSAudio, am cumparat folia respectiva de la cineva care venise din Franta. Chiar tin minte ca vazusem atunci folie de aia pe la un magazin web din Franta sau Belgia si costa vreo 5 Euro daca nu mai mult. Ideea e ca folia respectiva va ajuta mai mult la scris decat la trasarea unei linii pe suprafata.

Am sa revin cu informatii suplimentare, dar numai sa gasesc restul de folie pe care o mai aveam.

Numai Bine

pe timpul comunistilor, se gaseau intr-o perioada la librarii, imi amintesc ca am cumparat si am scris pe caiete. erau caractere de diferite dimensiuni, din pacate putin folosibile , aveau alfabetul de la a la z numai o data, apoi inca un alfabet la alta dimensiune...cateva serii ale alfabetului pe coala. asa ca daca aveai nevoie in cuvantul scris , sa zicem, de 2 e , nu puteai scrie decat daca cumparai 2 folii :).

pana gasim acele coli ramanem la un marker permanent subtire bun, un sablon subtire si spray-ul cu lac. :flag_of_truce:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock