Sari la conținut

amplificator PA300

jack_roby2008

Postări Recomandate

cindva am inceput sa realizez...am si cablajul desenal in sl5 dar nu lam finisat...din lipsa de timp si asa si a ramas..daca doresti tine desenul cablajului(trebuie de verificat...ca nu este versinuea finala..am perdut fisierul) daca te aranjeaza...eu am folosit la esire 2sc5200/2sa1943..dar poti sai pui si pe cei in capsula to3

cred ca in acesta schema trebuie de folosit alt operational,ca de exemplu opa134,opa671,ad797...ofera cele mai bune rezultate..cu seria NExxx sau TLxx mam convins ca etaj de intrare la amplificatoare de putere nu se merita...testindule intro schema cu AO..dar functionaeza 100$%

mje.pdf

post-5050-004986300 1318803072_thumb.jpg

nem_amplif.pdf

Editat de pereman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 months later...

Ma iertati ca vin de-abia la spartul targului.

Am construit patru exemplare; toate au functionat perfect. Distorsiunile au fost sub ceea ce puteam masura cu aparatura la care aveam acces la vremea respectiva (0,01%). La doua dintre ele, actualul proprietar a incercat sa inlocuiasca operationalul original cu LM49710. N-a fost multumit de rezultat si a revenit la NE5534.

Daca vreti sa construiti amplificatorul, tineti cont de faptul ca este o solutie de compromis (dar una foarte reusita); se situeza undeva intre PA si Hi-Fi.

Link spre comentariu

• 1 month later...

Multumesc de raspunsuri.....chiar de au venit acum....detin un alt model de pcb pt acest amplificator,dar inca nu l-am testat. Nu am gasit profil L de aluminiu , care sa fie conform dorintelor mele , pe care sa montez tranzistorii finali. Cel care mi-a dat respectivele pcb-uri modificate , a spus ca foloseste acest amplificator in sonorizari si se aude destul de bine.

Editat de jack_roby2008
Link spre comentariu

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock