Sari la conținut

PCB ptr. sursa stabilizata

marius2

Postări Recomandate

va rog sa num a considerati "comod" dar nu stiu sa folosesc nici un program ptr. acreea un PCB .As doir sa ma ajutati cu formarea unui PCB ptr. aceasta schema. Multumesc f. mult ptr. ajutor!!!

Editat de marius2
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu mai retin sursa de unde am luat-o dar m-a atras curentul mare la iesire. mai vedeti vreo greseala? nu as vrea sa ma apuc de ea degeaba!nu ma incomodeaza daca pleaca de la un volt sau doi. ar fi interesant daca as putea limita si curentul sau macar o protectie.... multumesc oricum

Link spre comentariu

Ai nevoie de asa curent mare la iesire sau de ce ai ales schema asta?Gandeste-te ce transformator "baban" trebuie sa ai si ca si "sursa de laborator" nu-i vad rostul...Sunt alte scheme si mai bune si mai practice de studiat,parerea mea.Un 2,3,5A pe iesire nu ar fi de ajuns?

Link spre comentariu

Ai nevoie de asa curent mare la iesire sau de ce ai ales schema asta?Gandeste-te ce transformator "baban" trebuie sa ai si ca si "sursa de laborator" nu-i vad rostul...Sunt alte scheme si mai bune si mai practice de studiat,parerea mea.Un 2,3,5A pe iesire nu ar fi de ajuns?

Voiam PCB-ul pentru schema respectiva si atat,multumesc pentru raspuns

Link spre comentariu

Voiam PCB-ul pentru schema respectiva

Proiectarea unui cablaj, incepe dupa achizitionarea pieselor, indiferent de metoda de proiectare, cu hartie milimetrica, sau cu un program pe PC, deoarece, la unele componente, dimensiunile nu sunt standard si depinde de componentele accesibile din comert.Mai trebuie sa si specificati care dintre componentele (mari, puntea, tranzistorii de putere, rezistentele de putere)) doriti sa fie plantate pe placa.Daca oferiti aceste informatii, se poate trece la proiectare.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

va rog sa num a considerati "comod" dar nu stiu sa folosesc nici un program ptr. acreea un PCB .As doir sa ma ajutati cu formarea unui PCB ptr. aceasta schema. Multumesc f. mult ptr. ajutor!!!

as vrea sa-l rog pe d-l miron sau pe oricine ma poate ajuta ptr. aceasta schema sa-i atasez o protectie lascurt circuit.multumiri

Editat de marius2
Link spre comentariu

as vrea sa ii atasez si o protectie la scurt-circuit.mapoate ajuta cineva? multumesc oricum

Link spre comentariu

Schema are deja limitare de curent, dar daca mai doriti o protectie, puteti sa montati o siguranta pe iesire.

ma gandeam ca se ard tranzistoarele inaintea sigurantei in cazul unui scurt-circuit accidental. parerea dv.o iau totusi ca lege ptr.mine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock