Sari la conținut

ce tranzistor este K940?

resort

Postări Recomandate

Nu cumva este un tranzistor rusesc ??? Ceva, o imagine sau tip capsula ?

Singura inscriptie pe capsula: K940 sub care este 4L . Capsula este plastic TO92 dublu inalta. Pe placa montaj, la picioruse inscriptionat S D G montajul de firma romanesc. Asta-i tot!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

resort, omule, cred ca faci cam mult OFFTOPIC - acum eu nu sunt moderator dar cred ca vorbesc cu donpetru sa dau un concurs, ca nu se mai poate. Ti-am apreciat anumite lucruri dar sa stii si tu o vorba din popor: "vorba multa saracia omului", cam asa e si cu tine, apropo te-ai uitat la bara de warn - acu m-am uitat si eu la a mea, e pe zero, a ta la cat e ? unsure.gif .

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
name='releu' post='3412' date='Nov 28 2007, 10:05 PM']

resort, omule, cred ca faci cam mult OFFTOPIC - acum eu nu sunt moderator dar cred ca vorbesc cu donpetru sa dau un concurs, ca nu se mai poate. Ti-am apreciat anumite lucruri dar sa stii si tu o vorba din popor: "vorba multa saracia omului", cam asa e si cu tine, apropo te-ai uitat la bara de warn - acu m-am uitat si eu la a mea, e pe zero, a ta la cat e ? unsure.gif .

member releu. Nu v-am inteles reactia! In topic e vorba de semiconductorul K940. Ce s-a intamplat? In P#2 ati cerut date suplimentare, in P#3 le-am dat si in P#6 scrieti ceva absolut cu totul strain de topic pasibil , dupa regulament, cu avertisment si chiar cartonas galben.

citat= orice disputa contradictorie (cu nuanta ironica sau nu) care lezeaza persoana sau userii de pe forum se penalizeaza cu avertisment;

citat; orice post care este adresat oricarui user si care prin mesajul lui vrea sa dea nastere unui dialog OFFTOPIC se penalizeaza cu cartonas galben;

Acum credeti ca va mai puteti lauda cu bara dv. warn? Daca doriti sa fiti moderator, nu-i suficient sa vorbiti cu donpetru trebuie sa aveti calitati si printre ele politetea nu trebuie sa lipseasca. Este adevarat, regulamentul pe mine m-a sanctionat pe buna dreptate pentru nepriceperea mea in utilizarea facilitatilor oferite de forum (am fost absolut novice) si sanctiunea putea fi mult mai mare daca nu eram ajutat cu proptitudine si intelegere de alti member. Dvoastra sunteti member nr. 4 cu multa experienta si ma asteptam sa respectati regulamentul. Poate va voi da prilejul sa-mi explicati la rece ce v-a suparat asa rau. Va rog sa aveti mai multa intelegere pentru novicii vizitor.

Iata, eu, vizitor nr156 am fost obligat de member nr.4 sa port un dialog OFFTOPIC. Intrebare retorica: se aplica sau nu se aplica regulamentul?? To be or not to be?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock