Sari la conținut

Monitoare PC, TV

Jhony21

Postări Recomandate

Multumesc pentru sfat DonPetru

Insa ce am invatat de la voi de pe forum cu acele tipuri de TV a fost ca Plasmele s-ar vede mai real din orice punct daca ar fi proiectat pe perete dar are o viata mult mai scurta decat a LCD, si a LCD - LED pe care vreau sa punct accent pt. ca ar avea viata mai indelungata dar insa daca sti sa cumperi un lucru de calitate si de o anumita firma poti fi multumit si de o PLASMA, si de un LCD, si de LCD - LED, sau LED cum ii zice pentru ca asa mi-au dat cei care sunt vanzatori intr-un magazin i-am pus intrebarea asta mai demult de cand am vazut aceste LED TV sau monitor PC pe piata acum insa treaba asta nu o stiu care ar fi mai: obositor pt ochi LCD sau LED indiferent ca este monitor PC sau Televizor ...dar daca sti sa reglezi acel: Contrast, Luminozitate, culoare si claritate cred ca nu ai avea mari probleme acum astept sfaturi de la voi....atat am avut de zis.

Numnai bine!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate ca nu trebuia sa raspund la acest comentariu: ex.: de aceea este democratie sa ne ajutam unul cu altul nu sa ne dam unul in capul altuia in fine nu asta ar fi raspunsul dar cam asa ai luato prietene nu vreau sa te jignesc ca nu imi sta in fire, si in al doilea rand am actualizat datele din profir pentru ca am citit partea cu Regulamentul cat am avut timp pentru asta pentru ca nu sunt masinarie sa le fac pe toate odata insa in fine trecem si peste asta...si in plus am incredere in acest forum - site cum vrei sa zici matale frate daca te crezi superior si eu incepator.

Link spre comentariu

Jhony21,

Din partea mea poti sa scrii incorect, pocit si fara cap si coada, "dar insa" sa nu te astepti sa-ti raspund daca o tii tot asa. Nu are legatura cine e incepator si cine e avansat e strict vorba de limba romana. (la alt post ti-am raspuns, cu toate ca nici acolo nu te-ai exprimat nemaipomenit, mi-am zis ca poate esti tanar si mai ai timp sa inveti sa scrii corect)

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Scuzama sau iartama pentru ca nu ai inteles ce am scris un cuvant pocit cu cateva litere in plus sau ca nu as sti Limba Romana foarte bine cum spui domnule RoadRunner sau daca am gresit si acum numele nu stiu sigur de asta insa eu cand scriu, scriu in graba si mai ales ca am o tastatura veche si cu unele butoane sterse literele de pe aceasta.

Cu stima te salut si nu vreau sa am nici un conflict cu dumneata dar scuzele si nepriceperea se mai accepta...dar unele chestii nu accept, acum ca sa nu zici ca sunt un om rau eu acum in prezent sunt un biet baietel de 19 ani ce vrea sa invete cate ceva din experienta altora.

Multumesc daca mai inteles(sper sa nu mai fi mancat sau adaugat vreo litera in plus), iar daca sunteti o persoana asa corecta jos palaria nu am ce zice inseamna ca am ceva de invatat de la dumneavoastra, daca nu de la ceilalti...

Numai bine!!!

Editat de Jhony21
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock