Sari la conținut

Cabina telefonica de ajutorare in caz de necaz - accident

Jhony21

Postări Recomandate

M-am gandit la ceva ingenios in zilele de azi pentru un confectioner de electronice: Telefon sau Iphone ceva mai mare si mai greu de furat sau in cel mai bun caz ca un fel de telefon prin satelit care prin cateva butoane....fiecare buton in parte sa sune la ambulanta(salvare), pompieri sau politie ...daca ne aflam undeva pe autostrada sau camp deschis si nu avem semnal...----iar in cazul in cu cartela SIM sa putem scoate din telefonul mobil sau orice altfel de natie de telefon si sa o bagam in asa zisul telefon sau cu touchscreen sau un iphone mare, aceasta unealta sau acest gigant telefon sa fie undeva la suprafata intr-o cabina ceva sau in cel mai bun caz undeva la subteran cum este la metrou ceva de genu' "citez aceasta bine inteles sa aiba o norma de securitate a curentului sau de anti furt....si cand este introdusa cartela SIM indiferent de retea sa se conecteze la cea mai buna conexiune WI-FI sau Wireles sau sa aibe o antena mare care sa se conecteze direct la satelit pt a colabora mai rapid cu orice fel de serviciu de salvare ...ma intelegi voi rapid si gratuit acum astept comentariile voastre, insa am mai vazut o stire pe un post de televiziune sau canal TV

cu aceasta dar nu au fost bine gandite si partea proasta este ca nici nu functioneaza insa numai stiu pe ce autostrata sau sosea din Romania a fost puse conteaza ca in prezent nu sunt functionabile cel putin pana la acea ora, zi - data nu mergeau dar insa in prezent nu stiu ce sa intamplat ...daca este ingenioasa treaba va rog ca in viitor-ul apropiat sa imi dati o sugestie cei care sunteti in domeniu!!!

Insa nici eu nu stiu prea multe doar am pus cap la cap din tehnologia asta de zi cu zi ...poate ca in alte tari cum ar fi Germania, S.U.A. America poate ca exista ...daca da sa imi dati un exemplu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca sa suni la serviciile de urgenta nu e nevoie sa introduci sim in telefoanele GSM. Pentru zone fara acoperire (Alaska, Patagonia, Desertul Gobi) exista telefoane prin satelit. Autostrazile europene au telefoane SOS cuplate direct la dispeceratele autostrazilor, si functioneaza.

RR

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock