Sari la conținut

Care ar fi ideea si sfatul voastru dintre alegerea unui LCD/LCD de tip LED sau Plasma?

Jhony21

Postări Recomandate

Am sa incep cu o intrebare banala care este cea mai buna alegere dintre:

- LCD

- LCD - tip LED (LED)

- Plasma

Desi am observat ca la unele LCD calitatea slaba a contrastului claritatii privit dintr-un unghi mai mare decat cel fata in fata se vad umbre sau nu se vede aceeasi culoare, contrast, calitate, desi la unele LCD de tip LED cum zic si cum am si vazut in magzin se vad mai aprinse culorile dar nu poti zice ca este mare diferenta...eu nu masi infige la asa ceva pentru un televizor, din ce am vazut un Televizor de tip Plasma ar fi ceva mai bun din privinta mea si cum am vazut pe site contrast de 2.000.000 sau 5.000.000 la un televizor LCD nu intalnesti...desi la un calculator mai ar merge si un LCD: LG, SAMNSUNG, PHILIPS sau alta natie...eu in viitor mi-as dori un Panasonic TV acum ramane sa dati si voi un comentariu desi nu sunt nou pe forum am vazut ca mi-au raspuns cativa la primul mesaj.

Imi cer mi de scuze si o repet din nou Adminului DonPetru ca am postat special lui acest mesaj, aici am dat doar copy - paste in partea de continut al meu sau topic nu stiu prea bine chestia asta sa va spun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alegeti televizorul dupa ce imprealabil ati vazut la fata locului cat de bine reproduce imaginile sau clipurile video din mai multe surse de semnal video. Oricum, parerile sunt impartite si au un oarecare gram de subiectivism. Personal, cred ca solutia LCD LED e cea mai buna, din cel putin doua aspecte:

1. are cel mai bun MTBF unde claritatea si consecventa reprezentarii imaginilor se pastreaza destul de constant pe intreaga viata a produsului (sau altfel spus, gradul de alterare a acestor caracteristici nu mi s-a parut asa de mare ca la LCD-urile clasice sau ca la LCD Plasma);

2. LCD LED au cel mai bun raport calitate/pret.

Asadar, analizati produsele si in functie de rezultate, pret si cerintele proprii, alegeti.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock