Sari la conținut

aplificator camera

gontza

Postări Recomandate

...vreau sa fac un amplificator audio de 100-200w pentru camera...

Depinde pentru ce camera il faci. O camera de 3x3...4x4, o demolezi efectiv cu 200 W.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Depinde pentru ce camera il faci. O camera de 3x3...4x4, o demolezi efectiv cu 200 W.

Hi, eu am un amplificator de 4x100w (AT Samsung QRX9000) si inca nu am demolat micuta camera unde se afla scula respectiva. Puterea mare la un amplificator este necesara pentru a functiona cat mai "liniar" si cu distorsiuni cat mai mici in zona unor puteri acceptabile pentru acel spatiu.

Link spre comentariu

eu am un amplificator de 4x100w

Din care utilizati cel mai probabil cca. 5-10W (cat are un TV cu sonorul la maxim)pentru auditie, puterea mai mare fata de nivelul mediu de auditie are ca scop performanta dinamica(intervalul dintre pianissimo si fortissimo) nu liniaritatea, pentru aceasta exista bucla de reactie negativa.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Din care utilizati cel mai probabil cca. 5-10W (cat are un TV cu sonorul la maxim)pentru auditie, puterea mai mare fata de nivelul mediu de auditie are ca scop performanta dinamica(intervalul dintre pianissimo si fortissimo) nu liniaritatea, pentru aceasta exista bucla de reactie negativa.

Intradevar in mare asa este, totusi reactia negativa nu asigura o uniformitate in tot spectrul audio din cauza componentelor diferentiate electric (amplificator cu tranzistori) fiind necesara folosirea acestora in "zona liniara" a caracteristicilor interne. Circuitele integrate din ziua de astazi au cu totul alte posibilitati fata de produsele mai vechi, multe din problemele care existau fiind rezolvate la ora actuala prin circuite interne (integrate).

Link spre comentariu

reactia negativa nu asigura o uniformitate in tot spectrul audio din cauza componentelor diferentiate electric (amplificator cu tranzistori) fiind necesara folosirea acestora in "zona liniara" a caracteristicilor interne

Daca este directa, in CC, asigura linearitea in tot spectrul pe care-l poate reda finalii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock