Sari la conținut

La stiri numai fotbal de parca numai sportul asta exista

titi

Postări Recomandate

De cand ma uit la stirile de la televizor peste tot numai fotbal. Nu ca nu mi-ar place dar nu stiu ce au astia la TV ca dau numai fotbal. Spre exemplu, trebuiau si ei sa dea un tenis de masa, un culturism stiu eu, basket etc (am mentionat si eu ce am crezut de cuvinta). Numai fotbal si fotbal, spre ex. despre hockei nimic (cred ca am scris bine unsure.gif ).

In fine, cred ca ma intelegeti, de ce numai fotbal ? Apropo, ce sport va place ? Prietena iubeste atletismul, si eu dar mai putin. Trebuie sa propunem celor de la TV sa mai termine domne cu atat fotbal. Fotbal..fotbal..fotbal...OFFFFF!

:e4:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Comportamentul romanilor e unul de strada ,chiar la cele mai inalte nivele,vezi ce politicieni suburbani avem.

Fotbalul se practica pe strada frecvent.(nu doresc sa jignesc fotbalul ca sport.)

Doar la fotbal se poate manca seminte si injura fara frontiere.

Deci cele doua entitati au aceeasi stare de spirit,cel de strada,la noi cel putin.

In concluzie e normal sa fie atata fotbal pe sticla,face parte din spiritualitatea noastra postdecembrista.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
Comportamentul romanilor e unul de strada ,chiar la cele mai inalte nivele,vezi ce politicieni suburbani avem.

Fotbalul se practica pe strada frecvent.(nu doresc sa jignesc fotbalul ca sport.)

Doar la fotbal se poate manca seminte si injura fara frontiere.

Deci cele doua entitati au aceeasi stare de spirit,cel de strada,la noi cel putin.

In concluzie e normal sa fie atata fotbal pe sticla,face parte din spiritualitatea noastra postdecembrista.

Atunci ce sa zicem de huliganii britanici la meciurile de fotbal ?

Link spre comentariu

Atunci ce sa zicem de huliganii britanici la meciurile de fotbal ?

Padure fara uscaciuni nu exista.

Problema este ca noi,din pacate,parafrazam invers aceasta maxima:

Uscaciuni fara padure nu exista.Adica cei buni aici in Romania sie pierd in marea de uscaturi ce s-a format.

Cele mai mari uscaturi/secaturi sunt politicienii de dupa '89 care au distrus Romania si pe noi.

Link spre comentariu

face parte din spiritualitatea noastra postdecembrista.

Nu cred ca este ceva nou,tin minte ce agitatie era cu confectionarea antenelor cu castig mare,pentru receptionare meciurilor de fotbal,transmise de sarbi,bulgari sau rusi.Era o industrie intreaga,inclusiv aparate de masurat nivelul semnalului in diferite locatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock