Sari la conținut

Metode pentru realizarea circuitelor imprimate!

demeter

Postări Recomandate

adera neuniform la cablaj, ba chiar in unele locuri nu adera orice ai face.

Exista placat gata acoperit cu fotorezist.

Intrebare pentru cei care utilizeaza metoda foto, a incercat cineva expunerea cu blitz-ul ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 112
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exista placat gata acoperit cu fotorezist.

Intradevar, exista, dar nu am indraznit sa cumpar deoarece era bine expus la soare in vitrina.

Ignoranta vanzatorilor face produsul inutilizabil (asa cred).

Link spre comentariu

Dupa parerea mea poti face tu un ploter DIY daca ai timp cu bani putini zic eu fata de preturile la ploterele de pe net ,dak ai de unde face rost de componentele mecanice, recomand imprimante defecte , cauti pe la prieteni cunostinte, am sa postez dak vrei, ceva linkuri cu ce am gasit deoarece si eu am in proiect un ploter de genu si in mare parte am rez cu partea mecanik , am ceva probleme la partea electronik ,nu sunt f priceput la electronik , am facut un calcul estimativ cu componentele si ajung la vteo 150 ron ,am uitat sa mentionez k e facut cu micro controler AVR , dar nu e exclusiv pt pcb-uri il poti folosi la m m aplicatii , am un link aici uitate si zimi si mie ce crezi? mai am ceva linkuri da tre sa le caut dak iti place si vrei postez si celelalte linkuri zimi,sper sa ajute cu ceva.

Link spre comentariu
  • 1 year later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock