Sari la conținut

de ce?

fugi

Postări Recomandate

Pai condensatorul intr-o lanterna cu diman are rolul de acumulator. Spre deosebire de acumulator se incarca mai repede, se descarca mai repede si are capacitatea mult mai mica. De aceea trebuie multi...cu cat sunt mai multi si capacitatea e mai mare cu atat dureaza mai mult. Fara condensatori ar merge doat atat cat se invarte dinamul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce oare nu ati postat la sectiunea Intrebarile Incepatorilor? Nu-i nimic, 40% warn. Se pare ca nu vreti sa tineti cont de recomandarile trimise prin mesageria privata a forumului referitor la navigarea si utilizarea forumului.

E ultima oare cand mai mut un topic, data viitoare il voi sterge.

Apoi, la fel ca un utilizator de mai inainte, mi-ati spus ca aveti aprox. 15ani, atunci trebuie sa intelegeti ca va veti insusi functionarea unor montaje sau aparate electrice sau electronice de abia dupa ce veti trece prin ceva teorie. Aceasta teorie o veti studia in anumiti ani de studiu, incepand cu ceea ce inseamna curentul electric si apoi rolul functional a unor aparate sau dispozitive electronice. Atat timp cat nu ati trecut nici macar 10% prin aceste notiuni teoretice - presupun ca nici de legea lui Ohm nu ati auzit - atunci cu greu va veti forma o idee, completa, asupra functionarii anumitor circuite. Acum, va intreb, vad ca utilizatorul @aburici a pomenit de un condensator, ati studiat ce inseamna si ce rol are un condensator electric ?

Numai Bine

Link spre comentariu

@aburici a pomenit de un condensator, ati studiat ce inseamna si ce rol are un condensator electric ?

Nu am studiat in scoala, dar am citit vreo cateva carti. Imi place electromica doar la nivel de amator.

Eu am vrut sa fiu pe inteles. Credeti ca am gresit in explicatia anterioara? Daca am gresit atunci va rog sa ma lamuriti si pe mine si promit sa nu ma mai bag pe viitor. :weightlift:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock