Sari la conținut

Recomandati-mi un subwoofer bun...

alynjmenaru

Postări Recomandate

Recomandati-mi si mie un subwoofer (pe care sa il folosesc in apartament) care sa isi "faca treaba" cu adevarat...adica sa nu distorsioneze cand volumul este mai mare,sa aiba bassul natural sa se auda frumos intr-un cuvant si puternic totodata.Pana acum am avut tot felul de subwoofere active sau nu...provenite de la sisteme home cinema bass reflex sau bandpass.Am observat ca cele band pass coboara mai bine in frecventa...dar totusi nu au fidelitatea celor bass reflex...(aici parerile sunt impartite).totusi,niciun subwoofer pe care l-am avut pana acum nu a reusit sa ma multumeasca...adica sunt anumite melodii (ascult dance,hip hop,tehno,house) care au efecte de bass diferite (frecvente diferite) pe care subwooferele nu le reproduc bine...sau chiar deloc si care imi deranjeaza urechile...(fluieraturi,pocnituri,huruiala...asha le aud eu...:))).Din acest motiv recomandati-mi si mie ceva care sa ma multumeasca sau eventual un difuzor de bass de 25 cm pe 4 ohm pt a-l inlocuii pe cel pe care il detin din motiv ca nu imi satisface "pretentiile".Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei un subwoofer pentru tine atunci te duci intr-un magazin de profil si iti cumperi unul, dupa ce l-ai ascultat pe melodiile la care alte subwoofere nu au facut fata. Apoi, conteaza si unde pozitionezi subwoofer-ul in camera. Iar daca te gandesti sa-ti cumperi un difuzor, mai bine lasa asta, pentru ca nu ai ajuns inca la varsta unde sa pierzi sute de euro pe diferite proiecte de boxe ca sa ajungi sa creezi incinta acustica suprema. Deci, la mijloc e o chestiune de gust sonor care difera de la persoana la persoana, iar un subwoofer care suna bine pentru cineva, nu neaparat va suna si pentru tine. Dar, cred ca ai aprox. 15...16 ani, asa ca ai toata viata inainte sa acumulezi experienta in domeniul asta si sa-ti dai seama de lucrurile pe care ti le-am spus.

Editat de leo_electro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock