Sari la conținut

Piesa necunoscuta

Florin_dioda

Postări Recomandate

1.M-am saturat sa tot lipesc firele direct pe cablaj si mi-a fost rusine sa ma duc la magazinul de electronice si sa cer "chestia aia in care se baga fire", pentru ca nu stiu cum se numeste. Vreu denumirea piesei din imagine.

2.Am icercat sa-mi fac cablajele prin metoda cu fierul de calcat pe cablaje trase la imprimanta cu laser. Ori nu stiu la ce temperatura sa reglez fierul, ori il tin prea mult, ca mi se lipeste foaia de placa si nici nu iese bine. Asa ca am apelat la metoda markerului permanent si mi-am facut singur traseele. Dar aceasta metoda nu va merge la nesfarsit mai ales ca incerc sa fac amplificatoare cu tranzistori si stiu ca sunt pretentioase. As vrea sa stiu doar cateva metode mai eficiente pentru inscriptionarea pe placa a cablajului.

Si inca ceva:

Ce solutie trebuie sa folosesc pentru tratarea placii ca dupa ce este cablata sa realizez lipituri perfect rotunde fara sa depasesc "conturul".

:biggrin: !!!Multumesc anticipat!!! :bye:

post-17100-023102100 1313933674_thumb.jpg

Editat de Florin_dioda
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreu denumirea piesei din imagine.

Vedeti aici.

As vrea sa stiu doar cateva metode mai eficiente pentru inscriptionarea pe placa a cablajului.

Si inca ceva:

Ce solutie trebuie sa folosesc pentru tratarea placii ca dupa ce este cablata sa realizez lipituri perfect rotunde fara sa depasesc "conturul".

Cautati cablaje imprimate pe forum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock