Sari la conținut

Caut un anumit tip de dioda

Florin_dioda

Postări Recomandate

Vreau sa fac un amplificator cu STK 412-170 ( Stereo 180W ) si sunt cateva piese pe care nu le gasesc!:

1. GZA18Y (dioda)
  2. DBA40C (dioda)
  3. Rezistenta 3,3KOhmi 1W
  4. STK 412-170

M-am saturat sa caut pe internet si sa gasesc comenzi numai din alte tari. VREAU MAGAZINE DIN ROMANIA.

:sign_merci: Va rog sa-mi spuneti urgent unde pot gasi aceste piese!!! :sign_merci:

Multumesc anticipat!

Editat de more than 100W
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@more than 100W, topicul se va muta la sectiunea Prestarii Servicii, Vanzari si Cumparari. La urmatoarea abatere, deci cand veti posta intr-o sectiune nepotrivita, aveti 30% warn. Deci, analizati mai bine in ce sectiune a forumului deschideti un subiect pe viitor.

Apoi, nu stiu de ce doriti asa de mult sa realizati un montaj cu acel STK. In primul rand, pe piata veti gasi multe exemplare pirat care nu se incadreaza in caracteristicile de catalog. Apoi, lipsa protectiei la scurtcircuit pe iesire e un alt dezavantaj al STK-urilor. Dar daca vreti sa capatati ceva experienta si doriti neaparat sa faceti un amplificator audio cu un STK "pirat" care se gaseste la noi in comert, atunci cautati STK442-130. Are un pret decent. Atentie, la ora actuala o mare parte din STK-uri nu mai sunt produse de firma Sanyo din mai 2007, inclusiv STK-ul pe care vi l-am recomandat si chiar unele exemplare din seria STK412.

Informativ am atasat mai jos adresa oficiala a companiei Sanyo prin care retrage din productie anumite STK-uri:

STK-uri scoase din productie.pdf

Asta nu e singura adresa din informatiile pe care le am. Din cauza ca nu ati gasit acel STK la magazinele de profil din Romania si chiar la distribuitorii cu greutate din afara, asta inseamna ca si acel STK a fost scos din productie iar piratii nu il mai pirateaza iar ceea ce ati vazut pe unele site-uri poate sa fie niste resturi de stocuri mai vechi.

GZA18Y este o dioda Zener de 18V la 1W iar DBA40C este o punte redresoare de cel putin 10A (recomand).

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock