Sari la conținut

Postări Recomandate

Incerc de ceva timp sa caut in format electronic revista Elektor, editia Portugheza din octombrie 1990, dar fara succes. Daca este cineva in forum care detine acest numar a revistei, il rog sa trimita adresa web pentru descarcare prin mesageria privata a forumului sau la adresa de e-mail al redactiei: tehnium.azi [arond] gmail.com

Am scris in mod special [arond] pentru a evita spamul.

Numai Bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3956-caut-revista-elektor-in-portugheza-octombrie-1990/
Distribuie pe alte site-uri

In acel numar din revista ma intereseaza in mod deosebit articolul care trateaza subiectul prezentat aici:

http://www.py2bbs.qs...coes_xr2206.php

P.S. Nu am rasfoit inca colectia in limba engleza a revistei Elektor. Dar o sa ma uit si in colectia de 300 Circuite Electronice a editurii Teora.

dl.miron, multumesc, nu e vorba numai de schema. Ma interesa un anume comentariu in acea schema din versiunea in limba portugheza a revistei Elektor. Dar, daca tot ati adus in discutie schema recomandata de dvs., puteti sa-mi prezentati sursa de unde ati extras acea schema, impreuna cu comentariile aferente ale schemei, daca exista?!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock