Sari la conținut

Monitor lcd SAMSUNG 214t

iulius8338

Postări Recomandate

Salut!Am un monitor lcd samsung 214t si atunci cand functioneaza,tot ce ar trebui sa sa se vada negru se vede verde,iar in loc de rosu se vede portocaliu,mai apar si niste dungulite orizontale in prelungirea icoanelor.In schimb culorile meniului lcd-ului sunt afisate corect.I-am schimbat condensatorii de filtraj din sursa deoarece inainte nu se aprindea deloc,acum functioneza,dar asa cum v-am descris mai sus.

Are careva vreo idee de unde ar putea fi.VA MULTUMESC ANTICIPAT!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, nu mai postati subiecte despre depanari la sectiunea Documentatie si Scheme. Dupa cum vedeti, am mutat acest topic la sectiunea Depanari. Asadar, mai multa atentie pe viitor in ce sectiune a forumului deschideti un topic.

Acum sa revin la subiect. Nu am mai intalnit niciodata acest tip de defect la un monitor LCD.

Apropo, ce culori are meniul LCD-ului si daca PCB-urile acestuia arata cam asa:

lcd_samsung.jpg

S-ar putea in cazul dvs. sa fie devina panel-ul LCD-ului. Driverele le-ati instalat corect, presupun?!

Numai Bine

Link spre comentariu

• 1 month later...

SAMSUNG 214T Pe digital functioneaza normal,adica,afiseaza culorile corect.Pe analog(VGA)e problema,mai ales la rezolutii mai mari,dar cand ii dau rezolutie si frecventa minima se apropie putin de cum ar trebui sa se vada.

(drivere,cablu,mufe,placa video a calculatorului sunt in regula,iar PCB-urile sunt cele afisate in foto de -donpetru-)

Oare sa fi scalerul defect!?

Editat de iulius8338
Link spre comentariu

• 1 year later...

HI..TO ALL

SAMSUNG LCD MONITOR MODEL 214T

CHASSIS LS21BRBS

SyncMaster

IC112 IC-EEPROM 24C02

IC115 IC-FLASH MEMORY 39VF080

BN97-00642L ASSY MICOM-WW,AMLCD;LS21BRB,WW,AMLCD

post-21917-0-56457600-1350833872_thumb.jpg

post-21917-0-67758300-1350833888_thumb.jpg

post-21917-0-44207200-1350833903_thumb.jpg

post-21917-0-37882500-1350833912_thumb.jpg

Editat de JAMSHIDA
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock