Sari la conținut

Instalare aer conditionat

alynjmenaru

Postări Recomandate

Doresc sa imi achizitionez un aparat de aer conditionat,dar vreau sa renunt la instalara oferita de firma care comercializeaza produsul deoarece m-i se pare cam mult...inn jur de 350 de lei.(tinand cont ca aparatul este 600 de lei).Si as dorii sa stiu daca se insaleaza greu un astfel de aparat...nu vreau eu sa il instalez deoarece nu am habar deloc ce si cum,am un prieten care zice ca stie in mare parte despre ce e vorba,exista vreun risc sa defectez aparatul in caz ca se greseste ceva...Stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doresc sa imi achizitionez un aparat de aer conditionat,dar vreau sa renunt la instalara oferita de firma care comercializeaza

Dar daca-l instalati Dvs. mai beneficiati de garantie?

Link spre comentariu

pai m-am gandit si la asta...e cam dubioasa treaba,pt ca daca merg pe premiza ca "nu am eu norocul ala" mai e cum mai e...dar poate "prietenii"de la magazin imi dau unul care e deja bulit...dar m-i se pare cam mult instalarea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock