Sari la conținut

Nmos500

cristinutzu

Postări Recomandate

Salut! Stiu ca o sa ma injurati pentru ca am deschis alt topic dar acesta este pentru alt proiect de al meu.As dori si eu daca se poate schema,cablaju si plantarea de piese la nmos500 va rog si daca se poate si la nmos300

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aveti deja un kit electronic NMOS 350 sau intrebati informativ?

Daca nu aveti un asemenea kit de amplificator audio dar aveti disponibila o tensiune de alimentare de +/-95Vcc, atunci va recomand sa va indreptati atentia catre o alta schema electronica deja optimizata sa functioneze la o asemenea tensiune de alimentare. Un exemplu ar fi: AV800 sau, de ce nu, GX800.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock