Sari la conținut

sfat achizitie laptop

jack_roby2008

Postări Recomandate

Salut tuturor ! As dori sa achizitionez acest laptop asus k53sv-sx174v ...imi trebuie pt pragrame ce cer mult in grafica 3D(inclus 2 monitoare) dar si pt un gamming in zile libere. Ce pareri aveti despre acest produs?

Am pus mai jos un link cu specificatiile acestui laptop :

http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-asus-k53sv-sx174v-cu-procesor-intel-174-coretm-i7-2630qm-20ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt540m-2gb-microsoft-windows-7-home-premium-brown--pK53SV-SX174V?emag_click_id=f691c73313397b72ab71057e0c1fa42b&ref=afs

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Observ ca acel laptop nu mai face parte din oferta emag.

Singurile marci de laptop pe care le recomand sunt Dell si MSI.

Exemple (cu diagonala cea mai uzuala de 15,6 inch):

1. Un laptop MSI care merita toata atentia - foarte potrivit daca lucrati intens cu aplicatii grafice:

http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-msi-cx623-087xeu-cu-procesor-intel-174-coretm-i3-370m-24ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-g310m-1gb-freedos-negru--pCX623-087XEU

2. Un laptop DELL la fel de performant ca si precedentul MSI:

http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-dell-inspiron-n5010-cu-procesor-intel-174-coretm-i3-380m-253ghz-3gb-320gb-ati-radeon-hd-5470-512mb-ubuntu-edition-version-910-mars-black--pDL-271873324-271873321

P.S. Sa nu ma intrebati de ce am recomandat laptop-uri fara sistem de operare Windows inclus.

Numai Bine

Link spre comentariu

P.S. Sa nu ma intrebati de ce am recomandat laptop-uri fara sistem de operare Windows inclus.

RASPUNS: sunt mai ieftine :wallbash:

O sa ma uit si pe ce ati pus d-voastra. M-a atras acel laptop , care din pacate nu mai este pe stoc, faptul ca are in jurul tastaturii aluminiu si este in asa fel ventilat de mereu locul tastaturii este mereu rece. Asa se laudat fabricantii.

Va multumesc de sfat !

Link spre comentariu

Va pot spune ca sunt posesorul laptopului MSI prezentat in linkul postat de donpetru. Din prima zi, in care l-am luat, nu mi-a dat voie sa instalez XP-ul. Nu stiu de ce.

1) ca sa pot utiliza toti cei 4Gb RAM, an fost nevoit sa instalez Win7 x64.

2) eu, de obicei, joc cel mai des Counter Strike. Detin si un cont de admin. Am observat ca am un lag destul de mare si care ma tot incurca in timpul jocului. Chiar nu stiu cum sa scap de el.

3) tot in materie de jocuri mi-am mai instalat Assasins Creed (cred ca ultimul aparut :wallbash: ) si merge excelent, fara nici o problema.

4) daca doriti poze detaliate (fara sa umblu in el pentru ca este inca in garantie - l-am luat in luna mai 2011) sunt dispus sa le postez.

Daca doriti si alte detalii, va stau la dspozitie.

Editat de pilica paul
Link spre comentariu

Am vazut si eu caracteristicile acestui laptop MSi.....cel pus de mine mai sus nu mai este disponibil si am inteles de la cei ce-l avusesera pe stoc ca nu se stie cand il vor aduce iar ,asa ca am ales cel de pe linkul de mai jos:

http://www.altex.ro/...ws-7-hp__p36620

Singurul defect pe care l-am vazut este tastatura flexibila in anumite puncte.Sper sa nu fie ceva deranjabil. Am apelat la procesoare i7 pt ca detin in acest moment un desktop cu procesor dual core de 3.2GHz,placa video 512Mb Ati radeon si 2 GB RAM (frecventa 533MHz). Ei, problema mea este ca am instalate programe ce ajung si pe la 20 GB (LabVIEW 10 full dat de facultate, altium designer,xilinx ise) si am latente mari , probabil si vechimea compului . Latentele sunt cazuri bune deoarece mai am si restarturi , temperaturi ce urca pe la 72 de grade ( chiar radeam cu colegul de camera ca la un senzor de temperatura era simbolul focului ). Deci rabdarea mea m-a indreptat spre a-mi lua ceva ,macar, destul de dragut si perfomant in limita bugetului personal.

Mai da-ti sugestii, am inteles de la dl.DonPetru ca nu ar alege Asus. Vroiam sa iau Sony Vayo dar la fel am inteles ca nu sunt de buna calitate.

Editat de jack_roby2008
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock