Sari la conținut

TIGARA ELECTRONICA...DETALII...

alynjmenaru

Postări Recomandate

Astazi am fost pe la un amic si avea prin casa o tigara electronica care din pacate avea consumat cartusul acela care face fum(sau cum se numeste).Totusi am "tras"niste fumuri asa si spre surprinderea mea chiar avea gust de tigara normala...mai bine zis de nicotina...Ce parere aveti desprea acest "obiect"...?Folositi?ati folosit,se merita sa ne lasam de tigarile normale si sa trecem pe cele electronice?Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Am un unchi fumator inrait de o viata, si dupa ce a fost convins cu greu de familie a acceptat aceasta tigara electronica. A folosit-o vreo 2 zile si .......

..........nu s-a lasat de originale :)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Fiind si eu fumator destul de vechi, m-am gandit sa trec pe tigari "electronice", motiv ptr. care m-am apucat de "sapat" pe internet. Ce ma pune pe ganduri si ma determina sa mai aman cu achizitionarea unui astfel de dispozitiv este faptul ca, deocamdata, aceste tigari nu au nici un fel de Aviz favorabil nici de la OMS si nici de la vreo alta organizatie. Sunt destui cei care spun ca de fapt ar fi mai nocive decat tigarile traditionale. Dar altii, la fel ca si in alte cazuri, sustin ca nu reprezinta un pericol mai mare ptr. sanatate ca tigarile traditionale. Deocamdata nu mai stiu nici eu ce sa cred....Ramane sa vedem vreun studiu facut de OMS sau de alte organisme internationale. Eu, cel putin, sunt circumspect, deocamdata.

Link spre comentariu

...ma determina sa mai aman cu achizitionarea unui astfel de dispozitiv este faptul ca, deocamdata, aceste tigari nu au nici un fel de Aviz favorabil nici de la OMS si nici de la vreo alta organizatie...

Dar alea din care tragi acum, ce aviz favorabil au, de ce nu le lasi pur simplu?

Mai bine, :flag_of_truce: :wine: :wine: :wine: :wine:

Link spre comentariu

...aceste tigari nu au nici un fel de Aviz favorabil nici de la OMS si nici de la vreo alta organizatie...
...Si nici nu vor avea, atata timp cat reprezinta doar un "surogat" vandut de speculanti ca sa inlocuiasca un tip de dependenta, cu altul. Singurul leac cunoscut pentru renuntarea la fumat, este propria vointa de a nu mai fuma. Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

...Si nici nu vor avea, atata timp cat reprezinta doar un "surogat" vandut de speculanti ca sa inlocuiasca un tip de dependenta, cu altul. Singurul leac cunoscut pentru renuntarea la fumat, este propria vointa de a nu mai fuma.

Total de acord . Ce ţigară electronică sau alte vrăjeli de doi bani . Voinţa e totul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock