Sari la conținut

Ajutor problema Sistem 5.1 Genius 5050

Postări Recomandate

sistemul genius 5.1 5050 are integratii aia inauntru lipiti de radiator ... sunt tda-uri ? daca da va rog frumos sa imi spuneti ce model sunt exact ! va multumesc

nu are nimeni o poza cu placa dintr un genius 5.1 5050? sa stiu exact ce tda-uri are ? ala care e singur pe una din placi si pe cealalta sunt 3.. ma intereseaza cel care este singur, la mine s-a ars ala si nu se mai aude nimic.. doar la volum maxim abia se aude ceva in sateliti iar subwooferu deloc

scuze pentru atatea posturi, vroiam sa mai intreb este posibil daca s-a ars numai tda7294 care cred eu ca este ala singur , sa nu se auda subwooferu deloc iar satelitii la fel? doar la volum maxim satelitii se aud foarte foarte incet .. sa fie numai din cauza la tda7294 ala?

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3831-ajutor-problema-sistem-51-genius-5050/
Distribuie pe alte site-uri

• 1 year later...

Posibil sa-ti fi reparat sistemul pana acum.Am umblat intr-un Genius dar nu mai tin minte ce model.Amplif-ul pentru subwoofer era TDA 7296,pentru "center" TDA 7360 si pentru "front+surround" TDA 7269.Toate aceste integrate au un cate un pin st-by/mute.Valoarea tensiunii aplicate acelui pin(o gasesti in foaia de catalog a fiecarui integrat) realizeaza functiile respective.Spui ca pe sateliti se aude ceva,poate integratul e in starea "mute".

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3831-ajutor-problema-sistem-51-genius-5050/#findComment-43267
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock